hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Eredményes Közgyűlést tartott a Magyar Ökölvívó Szakszövetség

A MÖSZ szombaton, szeptember 26-án tartotta éves beszámoló Közgyűlését a Hotel Arénában.

A 109 tagszervezetből 56 egyesület képviseltette magát a küldöttgyűlésen.

A megjelent egyesületek képviselői egyhangúan megszavazták a pénzügyi-, és szakmai beszámolót, a mérleget, a közhasznúsági jelentést és a Bizottságok beszámolóit. A Mösz Alapszabályának módosítására is sor került.

dr. Bajkai István a Szakszövetség Elnöke köszöntötte a küldötteket, kihangsúlyozta, hogy a bevezetett szigorú gazdasági intézkedéseknek köszönhetően nyereséges évbe fog átfordulni a szövetség, majd felkérte dr. Kulcsár Krisztiánt a Magyar Olimpiai Bizottság Elnökét köszöntőbeszédének megtartására. A MOB első embere kiemelte a sportág sikerességet, hiszen az olimpiai sportágak éremtábláján az előkelő 6. helyet foglaljuk el az ökölvívás területén.

Fábián László a MOB szakmai igazgatója is tiszteletét tette a Közgyűlésen.

Új Elnökségi tagok megválasztására a következő jelölések érkeztek a Jelölő Bizottsághoz.

Kepli József (Hévíz), Szabó Sándor ( Debrecen -DVSC), dr. Tahon Róbert ( UTE- Madárfészek) és Turbucz Gàbor (Kőbánya). Kepli József és Szabó Sándor egyhangú szavazás eredményeként, míg Turbucz Gábor a szavazatok 50 + 1 százalékával kerültek fel a jelöltlistára. dr. Tahon Róbertnek nem sikerült megszereznie a jelöltséghez szükséges szavazatokat.

A küldöttek szívesen látták volna az Elnökség tagjainak sorában dr. Csötönyi Sándor tiszteletbeli elnököt is, aki viszont nagy tisztelettel megköszönte, hogy gondoltak rá a küldöttek, de nem fogadta el a jelölést, továbbra is tiszteletbeli elnökként szeretné ellátni a szövetségi feladatait. Turbucz Gábor a sporttársiasságra való hivatkozással lemondott a jelöltségéről, az Ellenőrző Testület tagjaként folytatja tovább a munkáját a jövőben is.

Kepli Józsefet és Szabó Sándort választották meg elnökségi tagoknak.

A Mösz Ellenőrző Bizottságának új elnökének dr. Pálos Pétert, míg az Ellenőrző Testületi tagjának Csáfordi Dénest szavazták meg az egyesületek.

Eredményes munkát kívánunk az újonnan megválasztott tagoknak!

Szeretnénk megköszönni tagszervezeteinknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték a Közgyűlést.

Közelgő események