hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A Fitt-Boksz SE kiválósága, Hámori Luca keményen dolgozik a jövőbeli sikerekért

A Fitt-Boksz SE kiválósága, Varsányi Áron tanítványa, a kőszegi Hámori Luca a mai napon ünnepli huszadik születésnapját, és ezen a jeles eseményen kicsit visszatekintett eddigi pályafutására. Luca elképesztő módon minden évben megnyerte korosztálya magyar bajnokságát, és nagyon sok nemzetközi eseményen vett már részt fiatal kora ellenére. A magyar női ökölvívás ígérete keményen dolgozik a jövőbeli sikerekért, és bízik benne a vírus helyzet hamarosan a múlté lesz.

„Eddigi pályafutásom során rengeteg versenyre sikerült kijutnom, többek között Európa-bajnokságra, világbajnokságra, és Ifjúsági Olimpiai Játékokra is, valamint számos egyéb nemzetközi tornára.

Serdülő, junior, és ifjúsági korosztályban sikerült magamból kihoznom majdnem mindent, de természetesen maradt bennem hiányérzet. Volt olyan verseny, ahol szerettem volna sokkal jobb eredményt elérni. Akadt, amikor ez nem rajtam múlt, de ennek ellenére elégedett vagyok ezekkel az évekkel.

Aminek rendkívül örülök, hogy a pályafutásom során töretlenül sikerült minden évben megnyernem korcsoportom magyar bajnokságát. Most, hogy korosztályt váltottam, és a felnőttek között versenyezhetek, minden sokkal izgalmasabb lett.

Magyarországon és külföldön is szeretnék bizonyítani saját magamnak és mindenki másnak egyaránt, hogy a felnőttek között is képes vagyok megállni a helyemet. Remélem, hamar rendeződik minden a vírus helyzettel kapcsolatban, és mielőbb tudunk versenyekre utazni, hogy bizonyíthassak,” tett összefoglalást a mai napon a 20. születésnapját betöltő Hámori Luca.

Közelgő események