hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Május 6-a a Magyar Sport Napja

A Magyar Sport Napja alkalmából a Magyar Ökölvívó Szakszövetség képviseletében látogatását tette a MÖSZ elnöke, Dr. Bajkai István, főtitkára, Tóth Zsuzsanna és szövetségi kapitánya Bertók Róbert a Dél-Alföldi Régióban. A régiós ökölvívó találkozó nagyon jó hangulatban telt, a szakmai tapasztaltcserét követően egyesületeinknek átadásra kerültek sportfelszerelések is. Dr. Bajkai István a sport, az ökölvívás fontosságára hívta fel a figyelmet és kifejezte, hogy rendkívül nagyra becsüli ökölvívóink és edzőink áldozatos munkáját és helytállását.

Olimpiai kvótás ökölvívónk, Gálos Roland remek formában van, és a kvótáért még harcban álló válogatott versenyzőink Pribojszki Kata, Nagy Tímea és Fodor Milán is nagy erővel készülnek a kvalifikációs tornára. Köszönjük Gál László régió vezetőnek a szervezésben nyújtott munkáját.

A kontinens első szabadtéri sportversenyét 1875. május 6-án, Budapesten rendezte meg a Magyar Athletikai Club (MAC) – Magyarország legrégebbi egyesülete –, ennek emlékére a kormány határozata alapján 2000 óta, 20. éve ez a nap a Magyar Sport Napja.

Dolgozzunk továbbra is a magyar ökölvívás sikereiért!

Közelgő események