hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Szövetségi kapitányi beszámoló a Mustafa Hajrulahovic Talijan Emlékverseny 1. napjáról

„Mustafa Hajrulahovic Talijan” Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny, Szarajevó 🥊🇭🇺

Bertók Róbert szövetségi kapitány beszámolója a verseny 1. napjáról

„07:30 órakor volt az első találkozó a csapat számára. Próbamérlegelést követően részt vettünk a reggeli hivatalos mérlegelésen, amelyen mindenki probléma nélkül hozta a súlyát.

67 kg Fodor Milán vs Malanga Gianluigi ITAMilán nagyot harcolt, de ez kevés volt a győzelemhez. Remélhetőleg pár hónap tervezett erősítő edzés eredményeképpen Milán bele tud majd erősödni ebbe a súlycsoportba. Érdekesség, hogy ezene a napon szintén 67 kg-ban lépett ringbe Milán kvalifikációs ellenfele, Damian Durkacz is.

75 kg Cservenka Róbert vs Kokkinos Andreas CYP6. párként lépett szorítóba Cservenka Róbert, ciprusi ellenféle ellen. A mérkőzést megosztott pontozással Cservenka nyerte.

80 kg Kovács Pál vs Commey Alfred ITA Egy erős jobbkezes ökölvívó volt az ellenfél, aki ellen Pali rendkívül hatékonyan kezdte az első menetet, de sajnos a vége pontozásos vereség lett. Nagyon csalódott voltam ezen a mérkőzésen, mert Pali megnyerhette volna.

86 kg Hámori Ádám vs Remzo Mustafic KOSHámori viszonylag könnyen hozta a 86 kg-os súlyhatárt. Koszovói ellenfele nem számít rutinos ellenfélnek, bár indult korosztályos EB-n is. Szerencsére Ádám szinte 100 %-ban végre tudta hajtani a kért taktikai és technikai elemeket, és egy szép, illetőleg sima győzelmet aratott. Elégedett voltam a teljesítményével.A mérkőzéseket követően az egész csapat (aki nem lépett ringbe) közös edzésen vett részt. Elsősorban a súlyhozás volt a cél, de az árnyékbox és ugrálókötelezés mellett a tornán lévő két edzőkolléga (Szellő Imre és Erdei Zsolt) és Én iskoláztunk az összes versenyzővel.”

Közelgő események