hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Ciao Sándor

A március havi hírlevelében Franco Falcinelli, az EUBC elnöke megemlékezett a MÖSZ távozó elnökéről, Csötönyi Sándorról, aki tiszteletbeli elnökként is szeretne a rajongásig szeretett sportága hasznára lenni.
Ciao Sándor

Az EUBC nevében szeretném kifejezni Csötönyi Sándor úrnak az őszinte köszönetemet azért a hatalmas munkáért, melyet hosszú időszakon keresztül fejtett ki a magyar, az európai és a világ bokszélet fejlődésének érdekében. Soha sem fogjuk felejteni a sportág magyarországi promóciója, szervezése és irányítása terén kifejtett tevékenységét, mely konkrét eredményekkel járt az ökölvívás megítélését illetően.

Nemzeti szinten jó bokszolónak számított az 57 kg-ban, de egy kézsérülés miatt időnek előtte be kellett fejeznie a pályafutását.
Edzőként dolgozott harminc éven át, a nemzeti válogatott edzője volt a legendás Papp László oldalán.1996-tól 2017-ig töltötte be a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöki posztját, mint a leghosszabb ideig tisztséget viselő magyarországi sportirányító.
Emellett két különböző időszakban az AIBA végrehajtó bizottságának is a tagja volt.

A múlt szombaton pedig a Magyar Ökölvívó Szövetség tiszteletbeli elnökének választották.
Kedves Sándor, hiányolni fogjuk az erőteljes bátorító szavaidat, melyeket a magyar bokszolók felé harsogtál minden versenyhelyszínen a világ minden pontján. Hiányozni fog az együttműködésed a számolhatatlan nemzetközi torna és bajnokság sorában a hazádban.
Biztosíthatlak, hogy számítunk Rád a továbbiakban is az EUBC végrehajtó bizottsági tagjaként és mint az EUBC edzőbizottságának elnöke.

Közelgő események