hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A Tigrisek Sárospatakon kikaptak a Betyároktól

Az idei évben az utánpótlás csapatbajnokság lebonyolítása megváltozott. Az eddigi két csoport helyett sorsolás útján kialakult párokból továbbjutó négy régió háromnapos körverseny után dönti el az I-IV. helyezéseket.

A negyeddöntőben kieső régiók az V-VIII. helyezést hasonló ugyanilyen verseny keretében érik el. A negyeddöntők első mérkőzésén az Északi Tigrisek (Észak Magyarországi Régió) Sárospatakon meglepetésre 41-34-re kikaptak a Dél-alföldi Betyároktól. Az ökölvívó terem és atlétikai futópálya avató ünnepséggel egybekötött régiós meccs és pofonpartin megjelent Erdei Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke és Kovács Géza a MÖSZ elnökségi tagja a SIOSZ elnöke is. A MÖSZ és EMR régiós támogatással megvalósuló terem kiváló lehetőséget kínál a sárospataki ökölvívó sport további fejlődésének.
Az eseményt Dorkó Péter régiós szakmai vezető kommentálta: – A sárospataki terem megvalósításához szakmai segítséget nyújtottunk és a szorító felújítását anyagilag is támogatta az egri központú régió. Ezt a termet mi is elfogadnánk. Világos, szép, és a legnagyobb előnye, hogy kizárólag az ökölvívók használhatják. (agriasport.hu)

Közelgő események