hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Bacskai Balázs német bajnok!

Nordhäuser SV hazai közönség, mintegy 1300 néző előtt nyerte meg a klub labdajátéktermében megrendezett német csapatbajnoki döntő visszavágó mérkőzését. Nordhausenben a csapat ismét győzött a Hertha BSC Berlin ellen, ezúttal 14-10-re és második alkalommal lett a Bundesliga bajnoka.
Bacskai Balázs:

– Mivel az első mérkőzésen komoly előnyre tettünk szert, a vezetők nem látták veszélyeztetve a címünket és ezért jelezték, hogy a visszavágón nem szükséges bokszolnom. Ők is nagyon jól tudják, hogy sokat szenvedtem a súlyhozással a 69 kg-ban. Így csak civilben vettem részt a döntőn, előtte hatalmas köszöntésben volt részem, rengeteg ajándékot kaptam, egy hatalmas arany kesztyűt is a társaim aláírásaival. Valóban közönség kedvencnek érezhettem magam, ilyen szívmelengető ünneplésben idehaza sem volt részem soha. Ez volt a hatodik szezonom a csapattal és a vezetők úgy nyilatkoztak, hogy a folytatás csak tőlem függ. Ha megyek tovább, akkor csak is egy súllyal feljebb.

– És hogyan tovább idehaza?

– Ismét kérdőjelek sorakoznak előttem. A fő problémám az, hogy az időközben MÖSZ elnökké lett edzőm, Erdei Zsolt a megnövekedett elfoglaltságai miatt már nem tud velem annyit foglalkozni, mint régen. Ez emberileg és szakmailag is hatalmas veszteség a részemre, mert Zsoltban mindent megtaláltam ahhoz, ami újabb eredményekhez vezetne. Most úgy tűnik újra edző után kell néznem. Aztán ott van még az utóbbi évek folyamatosan megjelenő dilemmája, a profi-amatőr kérdés is. Szóval van min töprengenem.

Közelgő események