hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Bertók Róbert szövetségi kapitány szoros együttműködésre törekszik a Testnevelési Egyetemmel

Mint arról korábban már beszámoltunk, a magyar ökölvívó válogatott új szövetségi kapitánya, Bertók Róbert megkezdte a szakmai egyeztetéseket a sportágon belül, azzal a céllal, hogy a hazai boxélet újra felfelé ívelő pályára tudjon állni. Ám ezek az egyeztetések hamar túl mutattak a fent vázolt kereteken – megbeszélések kezdődtek a Testnevelési Egyetemmel is a szoros együttműködésről.

A Testnevelési Egyetem részéről Lukács Dénessel egyeztettem az elmúlt héten, aki a szövetségekkel tartja a kapcsolatot az intézménytől. Megtettük az első nagy lépést annak érdekében, hogy a MÖSZ és a TE között együttműködés alakuljon ki. Ez fontos lenne annak érdekében, hogy színvonalas ökölvívó edzőképzés legyen itthon, mind OKJ, mind egyetemi szinten. – fogalmazott Bertók.

Az ökölvívó válogatott szövetségi kapitánya az elmúlt héten Kovács „Kokó” Istvánnal is egyeztetett, aki tagja a NOB azon munkacsoportjának, amelyet a jövő évi olimpiai boxtorna zavartalan lebonyolításával bíztak meg, és hamarosan a régiók vezetőivel, illetve Szántó Imre mesteredzővel találkozik.

Forrás: https://www.monokli.com/bertok-robert-szoros-egyuttmukodesre-torekszik-a-testnevelesi-egyetemmel

Közelgő események