hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Az Énekest könnyedén nyerő debreceni Lakatos Kevin szeme előtt már az áprilisi ifjúsági világbajnokság lebeg

A debreceni Lakatos Kevin az elmúlt években bizonyította egyeduralkodó a súlycsoportjában, és többször lehetőséget kapott már a nemzetközi eseményeken is. A 2019-es junior Európa-bajnokságon remek formát mutatott, most pedig immáron ifjúsági versenyzőként óriási fejlődésen ment keresztül, és könnyedén zsebelte be az Énekes emlékverseny 81kg-os aranyérmét. Lakatos már az áprilisi ifjúsági világbajnokságra készül, amelyen szeretne éremmel zárni.

„Nagyszerű érzés volt újra ringben lenni, és szerencsére semmilyen ringrozsdát nem tapasztaltam. Nem a megszokott hangulatban telt most az Énekes emlékverseny, hiszen a koronavírus miatti óvintézkedések miatt nem tartózkodhattunk végig a csarnokban.

A verseny kezdete előtt csakis egy cél lebegett a szemem előtt, megnyerni az Énekest, a legfényesebb éremért érkeztem Budapestre. Az ellenfeleim kihozták önmagukból a maximumot, ezúton gratulálok nekik, de úgy érzem, mindenkit sikerült magabiztosan legyőznöm ezúttal is, mindenféle kérdőjel nélkül.

Ezen a versenyen egyértelműen az erőm dominált, hiszen nem tudtam végig bokszolni egy menetet sem az Énekes emlékversenyen. Nagyon kevés időt töltöttem a ringben, így nem tudom pontosan felmérni, hol tartok ahhoz képest, amiket az edzéseken gyakoroltunk. Az elődöntő tartott a leghosszabb ideig, de ha mondhatok ilyet, egyik összecsapásom sem volt nehéz.

A következő versenyem az áprilisi ifjúsági világbajnokság lesz, amelyen szeretnék nagyon jól szerepelni, éremmel hazatérni. Remélem, hogy a lengyelországi esemény meg lesz tartva, és ismét tudok bizonyítani a nemzetközi mezőnyben.

A Bornemissza emlékverseny ezúttal májusban kerül megrendezésre, Egerben is a legjobb formámban szeretnék bokszolni majd az ifi Vb-t követően. Az idei legfontosabb célom azonban, hogy a lehető legtöbb mérkőzést tudjam megnyerni,” nyilatkozta az Énekes emlékversenyen minden küzdelmét gyorsan megnyerő debreceni tehetség, Lakatos Kevin.

Közelgő események