hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Bertók Róbert szövetségi kapitány vezetésével legjobb női versenyzőink Csongrádon edzőtáboroztak

A serdülő Európa-bajnokság, és a Junior Nemzetek Kupája mellett a női csapat Csongrádon vett részt egy fontos edzőtáborban, mindenki jelen volt a legjobbak közül. A női csapat a felnőtt Európa-bajnokságra készül, és Bertók Róbert szövetségi kapitány mellett dolgozott a héten. A női csapat mellett több férfi ökölvívónk is kihasználta a lehetőséget egy kis közös gyakorlásra, és a tábor nemzetközi is volt külföldiek részvételével.

Az elmúlt húsz évben évről-évre visszatér Csongrádra edzőtáborozni, a Király István vezetésével a Király Team csepeli klub. Idén viszont már ökölvívók is részt vettek a hagyományos edzőtáborban, nemcsak kick-boxosok. Bertók Róbert szövetségi kapitány a múlt héten délutánonként, valamint a szombat délelőtt tartott edzést a jelenlévőknek. Röviden értékelte a hét eseményeit.

Most voltam először a Király Team által szervezett edzőtáborban, és pozitív élményeim voltak. A helyszín közel tökéletes volt, három versenyringgel, és körülbelül 10-12 tatamival. Több ország legjobb kick-bokszosai és vezetői voltak jelen, illetve szerencsére jó pár ökölvívó is, közöttük korosztályos és a felnőtt keret válogatottjaival. A hét felétől végig jelen volt a női felnőtt keret is, akiknek a felnőtt Európa-bajnokságra készülés egyik fejezetét jelentette ez a hét. Többek között Hámori Luca, Szűcs Szabina, Nagy Timi, Hoffmann Réka, Szeleczki Lilla, Lakos Regina is a táborban volt, a férfi mezőnyből pedig az Eb-érmes Veres Roland volt végig jelen.

Sok klub képviseltette magát, többek között a szlovák válogatott pár tagja, mint például Csemez András, és a Vasas is ellátogatott az edzésekre, így Fodor Milán is részt tudott venni az edzésen. Minden nap technikai tréningeket tartottam, és próbáltam minél több taktikai elemet gyakoroltatni a résztvevőkkel. Az edzéseket az európai szövetség elnöke, és több ország képviselői is végig nézték, akik a tábor végén elismerően nyilatkoztak a munkáról. A szombati edzésen egy szentesi gasztronómiai csomaggal leptem meg a vendéglátóinkat, akik örömmel fogadták az ajándékot. Bízom benne, hogy hasznos volt a versenyzőink számára ez a hét,” nyilatkozta Bertók Róbert szövetségi kapitány az edzőtábort követően.

Közelgő események