hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Szántó Imre mesteredző tart előadást a MÖSZ edzőképzés új részében

Bertók Róbert szövetségi kapitány tájékoztatása szerint Szántó Imre mesteredző tart előadást a MÖSZ/MET következő edzőképzési fejezetében. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség még 2021-ben indította az új edzőképzést, amelyet több fejezet követett, és a következőben Szántó Imre is szerepet kap.

Öcsi bácsi nevelte ki az utolsó magyar olimpiai bajnokot, az IBA korábbi főtitkárát, Kovács Kokó Istvánt, és Magyarországon minden bizonnyal ő rendelkezik az egyik legnagyobb boksztapasztalattal. Öcsi bácsi megtekintette a korábbi magyar bajnokságokat, pontosan tudja, hogy miben kell fejlődnünk, taktikai, és technikai szinten az edzőink rengeteget tanulhatnak az elismert szakembertől.

„Örülök, hogy Öcsi bácsi igen mondott a felkérésemre, így láthatjuk, és hallhatjuk Őt, a megújított edzőképzési rendszerünk soron következő fejezetében. Az edzőképzés ezen része a tatai edzőtáborban került leforgatásra. Az elmondott taktikai elemek nagy része bemutatásra is kerül a felnőtt válogatott versenyzőink által, ami még érthetőbbé fogja tenni az anyagot. Jó hír az edzőknek, hogy ennek az anyagnak a megtekintésével, és a feltett kérdések megválaszolásával, extra 10-10 kreditpontot gyűjthetnek maguk számára!

Az elkészült két képzési anyag megtekintési lehetőségének időintervalluma rendkívül széles, hiszen augusztus 22-től egészen szeptember 08-i napig megteheti bárki, így a nyári időszak utolsó részében sem időhöz, sem helyhez nem kötünk senkit ezzel. Célunk, hogy próbáljuk az edzők tudástárát időről-időre bővíteni, de segíteni is őket, hogy mindez kevés kellemetlenséggel járjon a számukra. A képzési anyag augusztus 22-től megtalálható lesz a Magyar Edzők Társasága weboldalán.

Bejelentkezést követően az E-learning felületen a MÖSZ menüpont alatt lesz megtalálható az anyag. Jó hír, hogy az edzőink minden esetben rendkívül nagy számban vesznek részt a képzéseinken, így kijelenthető, hogy a fejlődni akarás jellemzi a magyar ökölvívó edzők többségét, amiért elismerés illeti őket. Nagy örömmel tölt el, hogy sikerült egy kisebb szemléletváltást elérnünk ezen a téren is. Ezt mutatja az is, hogy idén szokatlanul nagy számban jelentkeztek az edzők közül a Testnevelési Egyetem MsC, és BsC szakképzéseire is, azaz valós igény nyílt meg, egy magasabb tudásszint megszerzésére. Büszke vagyok rá, hogy korábban egy sikeres programot sikerült útjára indítanunk, és harmadik szövetségként vagyunk jelen a MET weboldalán, saját, állandóan bővülő tananyagjainkkal.” nyilatkozta Bertók Róbert szövetségi kapitány a képzéssel kapcsolatban, és Öcsi bácsi szakmai bevonásáról.

Közelgő események