hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Seres Attila és Ács József értékelte az ifi Ob első két napját

Két versenynapot követően az izgalmas elődöntőkkel, és három női döntővel folytatódik az ifjúsági országos bajnokság Debrecenben. Az eddig látottakat Seres Attila és Ács József értékelte a hölgyek, illetve az urak oldaláról.

Az ifjúsági országos bajnokság egyben válogató a korosztályos világbajnokságra, amelyet La Nucia rendez meg november 13-a és 27-e között. A hölgyeknél az 57kg hozza a nagy csatákat, ott nagyon nyitott a bajnoki cím sorsa, minőségi a mezőny.

Az ifjúsági fiúk legjobbjai, így Zsigó Csaba (48kg), Bernáth Imre (51kg), a junior Európa-bajnokunk Oláh Levente (60kg), az ISF Gymnasiade győztes Buza Rafael (63.5kg), az idén több nemzetközi versenyt megnyerő Petrimán Mián (67kg), a junior Eb-bronzérmes Gémes Levente (71kg), Simon Márkó (75kg), valamint a moldovai torna győztese, Homa Sándor (75kg) is versenyben van még természetesen.  

„A tavalyi 24 induló után most 33 női résztvevője van az ifjúsági magyar bajnokságnak, amely mindenképpen nagyon pozitív. Az első napon két kiemelt versenyzőnk lépett ringbe, Dévényi Izabel, és Kovács Laura, mindketten hozták a kötelezőt. Több súlycsoportban is jó csaták várhatóak, ahogy haladunk a döntők felé„ nyilatkozta Seres Attila a női ifi Ob eddigi eseményeiről.

„Az első nap a sérüléséből visszatérő Buza Rómeó pontozásos győzelemmel mutatkozott be, de látszott rajta az a pár hónap kényszerpihenő, amelyet ki kellett hagynia. Magabiztos győzelmet aratott, ahogy Bernáth Imre is biztos győzelemmel kezdett az országos bajnokságon.

A második napon már ringbe lépett Oláh Levente, Simon Márkó, és Homa Sándor is, mindhárman felülmúlták ellenfeleiket. A pénteki elődöntők már sokkal izgalmasabb csatákat ígérnek, és izgatottan várom, kik bokszolnak majd a döntőkben„ mondta Ács József az országos bajnokság első két napjáról.

Közelgő események