hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

7 női versenyzőnk Seres Attila vezetésével Tatán készül a héten a világbajnokságra

A női világbajnokság előtt a válogatott keret Tatán készül Seres Attila vezetésével. A női világbajnokságra az indiai fővárosban kerül sor március 14. és 26. között. Az Új-Delhibe utazó magyar csapat végső összetétele még nem dőlt el, erre a szakmai stáb tesz majd javaslatot az edzőtáborokban nyújtott teljesítmény alapján.

A Bocskai Emlékversenyt követően nem volt leállás a csapat tagjai számára, mindannyian folytatták a munkát a klubjaikban. A női csapat a szerbiai Női Nemzetek Kupáján, valamint a Bocskain is jól szerepelt, és szépen lépésenként halad előre az úton, amelynek idén a csúcspontját majd az olimpiai kvalifikáció jelenti.

A csapat február 28-án folytatja a felkészülést az olaszországi edzőtáborban, amelynek hagyományosan Assisi lesz a házigazdája. Törökország, Anglia, Spanyolország, Kolumbia, Belgium, Olaszország és Magyarország vesz részt a közös gyakorláson a jövő hét kedden kezdődő nemzetközi edzőtáborban, amelyre közvetlenül a Sztrandzsa emlékversenyt követően kerül sor.

„Hét versenyzővel kezdtük meg a felkészülést az indiai világbajnokságra, Nagy Tímea később kapcsolódik be a munkába. A lányok jó teljesítményt nyújtottak a Bocskain, és már az első edzés után látszódik, hogy otthon sem álltak le a munkával a debreceni eseményt követően. A héten felvesszük a megfelelő ritmust ahhoz, hogy jövő héten Olaszországban már remek állapotban tudjunk edzőmérkőzéseket vívni a külföldi csapatokkal” – mondta Seres Attila a tatai edzőtáborban szerzett tapasztalatokról.

A női csapat összetétele a tatai edzőtáborban:

48 kg: Szeleczki Lilla

50 kg: Mezei Petra

52 kg: dr. Busa Gabriella

54 kg: Lakotár Hanna

57 kg: Szűcs Szabina

66 kg: Hámori Luca

70 kg: Lakos Regina

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események