hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Az ifjúsági válogatott ma kezdi a felkészülés utolsó fázisát az ifi Eb-re

A Dracula Opent, az Énekes István emlékversenyt, valamint a Tóth Ákos emlékversenyt követően az ifjúsági férfi magyar válogatott három aranyérmet szerzett a Szerbiában megrendezett Greatest Open elnevezésű versenyen.

Lazarevac volt az utolsó verseny állomás az ifjúsági Európa-bajnokság előtt, amelyre az örmény fővárosban, Jerevánban kerül sor a hónap végén. Az Énekes és a Tóth Ákos emlékversenyek egyben válogatók voltak a csapatba kerülésre.

Az ifjúsági csapat tagjai közül többen sérüléssel és betegséggel bajlódnak, így nem tudták elkezdeni a közös munkát a mai napon. Várhatóan többen kicsit később csatlakoznak az Eb-felkészüléshez és Jerevánra 100%-os állapotba kerülnek.

„Április 5-től egészen az utazásig táborozni fogunk Budapesten. A kesztyűzésekre behívok pár felnőttet, ahogy tavaly is. Ők remekül tudták segíteni a közös munkánkat már a tavalyi esztendőben is. Sajnos Gémes Levinek a keze valószínűleg nem fog meggyógyulni az Eb rajtig, és még vannak páran, akik betegek, de remélhetőleg minél többen teljes értékűek lesznek a hónap végére. Botos Tibor és Kardos József edzők segítik a közös munkát Budapesten” – nyilatkozta Ács József a csapat felkészüléséről.

Az ifjúsági csapat kerete a sérültekkel együtt:

48 kg: Zsigó Csaba

51 kg: Kovács Bertalan

54 kg: Kozák Kevin

54 kg: Nagy Mátyás

57 kg: Frank Dániel

57 kg: Farkas Attila

60 kg: Oláh Levente

63.5 kg: Lantos Álmos

63.5 kg: Horváth Richárd

63.5 kg: Lakatos Gergő

67 kg: Bari István

71 kg: Nileborg Krisztián

71 kg: Gémes Levente

75 kg: Dóka Zalán

75 kg: Szűcs István

80 kg: Tóth Adrián

80 kg: Sárosdi Patrik

86 kg: Kiss Milán

+92 kg: Kovács Bence

+92 kg: Melicher Gábor

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események