hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Nileborg Svédországban is tarolt!

Az elmúlt héten a svédországi King Of The Ring amatőr tornán vett részt Váradi Krisztián, Váradi Sándor és Nileborg Krisztián. A több, mint 600 versenyzőt felvonultató eseményen Nileborg nemcsak aranyérmet szerzett, hanem a torna legjobb versenyzőjének is megválasztották.

„A torna első napján az U12-es Váradi Krisztián bokszolt egy jordániai ellenféllel, akit egyhangú pontozással győzött le. Krisztián a döntőbe egy angol fiúval mérkőzött, aki most jobb volt és megérdemelten nyerte meg a tornát.

A junior világbajnokságra készülő Váradi Sanyi három remek meccset vívott. Az első összecsapásán egy svéd színekben induló ukrán srácot győzött le, majd az elődöntőben egy dán ellenfelet oldott meg magabiztosan. A döntőben újra svéd versenyző várt Sanyira, aki ismét remekül bokszolt és menetről menetre növelte előnyét, így hatalmas meglepetés volt számunkra az eredményhirdetés, hiszen egyhangú pontozással kihozták a hazai fiút úgy, hogy momentuma nem volt a három menet során.

Nileborg Krisztián egy meccset tudott bokszolni egy angol versenyző ellen, ám ez is elég volt ahhoz, hogy megmutassa magát. Krisz végig irányította a meccset és nagyon szép dolgokat mutatott a ringben, győzelméhez nem férhetett kétség, ráadásul a torna legjobb versenyzőjének járó King Of The Ring övet is elhozta.

Összességében egy remek hétvégén vagyunk túl, egy aranyérem mellet két ezüstöt gyűjtöttek a fiúk, a mérkőzések és a kint eltöltött idő pedig nagyon hasznosnak bizonyult”. – mondta Székesvári Tamás, a versenyzők edzője

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események