hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

február 9, 2023

A Bocskai 4. napjának történéseit a lenti linkeken tudjátok nyomon követni

A ring: https://www.youtube.com/watch?v=p2ODodaiBSk B ring: https://www.youtube.com/watch?v=rD_r2SlK2WI Női döntők: https://www.youtube.com/watch?v=veAOyWp9qO4 Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

67. BOCSKAI ISTVÁN NEMZETKÖZI EMLÉKVERSENY – Képgaléria 3. nap 2. rész

Képgaléria 3. nap 2. rész Fotócredit: Miskolczi János Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

67. BOCSKAI ISTVÁN NEMZETKÖZI EMLÉKVERSENY – Mester és tanítványa a Bocskain. Azaz Maczik Pali bácsi és Kurtucz Csaba elnök úr mondta el gondolatait az elmúlt három napról.

Mester és tanítványa a Bocskain. Azaz Maczik Pali bácsi és Kurtucz Csaba elnök úr mondta el gondolatait az elmúlt három napról. Holnap 13:00-tól ismét lehet jönni drukkolni és a női döntőket is megrendezik Debrecenben! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szűcs Szabina ismét döntős a Bocskai Emlékversenyen

Hetvenhárom pár küzdelmei zajlottak a debreceni 67. Bocskai Emlékverseny harmadik napján, és komoly volt a tét a ringbe lépőknek. A nőknél a döntőbe jutás, míg a férfiaknál a garantált érem, azaz az elődöntő volt a cél. Az már biztos volt, hogy sérülése miatt Kovács Ricsi nem léphet ringbe a mai napon, de Szűcs Szabina, Bernáth...
Read More

67. BOCSKAI ISTVÁN NEMZETKÖZI EMLÉKVERSENY – Képgaléria 3. nap 1. rész

Képgaléria 3. nap 1. rész Fotócredit: Miskolczi János Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Kovács Ricsi sérülése miatt a szakmai stáb nem kockáztatja a további szereplését a Bocskain

A debreceni 67. Bocskai Emlékverseny női elődöntőire és férfi negyeddöntőire kerül sor a mai napon, összesen 19 magyar érdekelttel. Az már biztos, hogy sajnos Eb-bronzérmesünk, Kovács Ricsi nem tud bokszolni a mai napon sérülés miatt, így egyik legjobbunk sajnos csak a lelátón tud szurkolni a többi magyarnak. Kovács Ricsi a szerdai napon a litván Andriejus...
Read More