hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 26, 2023

Petrimán Patrícia, Nyögéri Sára és Varga Sára már negyeddöntős a junior világbajnokságon!

A jereváni junior világbajnokság harmadik versenynapja tökéletes magyar sikereket hozott, mindhárom ringbe lépő lányunk egyhangú pontozással győzött, így Petrimán Patrícia, Nyögéri Sára, valamint Varga Sára is a legjobb nyolc közé jutott. Petrimán Patrícia (46kg) egy tajvani ökölvívó ellen lépett ringbe a mai napon. Cseng Meng-szin szerepelt az Ázsia junior-bajnokságon, de nem tudta a 15 éves...
Read More

Varga Sára is továbbjutott

A jereváni junior ökölvívó világbajnokság harmadik napján az 57 kilós Varga Sára a lengyel Wasiakowska ellen lépett ringbe. A mérkőzésen Varga akarata érvényesült, aki a záró menetben számoltatta is ellenfelét és végül megérdemelten nyerte meg a meccset, mellyel bejutott a legjobb 8 közé! Gratulálunk Sára! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Nyögéri Sára is negyeddöntős

A jereváni junior ökölvívó világbajnokság harmadik napján az 50 kilós Nyögéri Sára egy harcos mérkőzésen pontozásos győzelmet aratott a dél-koreai Kim ellen, mellyel bejutott a legjobb 8 közé. Gratulálunk Sára! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Petrimán Patrícia továbbjutott

A jereváni junior ökölvívó világbajnokság harmadik napján a 48 kilós Petrimán Patrícia fantasztikus ökölvívással győzte le a tajvani Csenget és így bejutott a legjobb 8 közé a tornán. Gratulálunk Patrícia! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

2023 KÓCZIÁN KUPA – VI.FORDULÓ – párosítás

Mérkőzések kezdete: 13:00 órakor Orvoso vizsgálat: 12:00 órától
Read More

Élő közvetítés – junior világbajnokság, harmadik nap

Kezdés – 11:00 óra A – Ring B – Ring 1.pár/Lány 46kg, a legjobb 8 közé jutásért Petrimán Patrícia – Cseng Meng-szin (tajvani) 4.pár/Lány 50kg, a legjobb 8 közé jutásért Nyögéri Sára – Kim Tae-hjun (dél-koreai) 10.pár/Lány 57kg, a legjobb 8 közé jutásért Varga Sára – Oliwia Wasiakowska (lengyel) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Petrimán Patríciának, Nyögéri Sárának és Varga Sárának a jereváni junior világbajnokság harmadik napján!

Kezdés – 11:00 óra B – Ring 1.pár/Lány 46kg, a legjobb 8 közé jutásért Petrimán Patrícia – Cseng Meng-szin (tajvani) 4.pár/Lány 50kg, a legjobb 8 közé jutásért Nyögéri Sára – Kim Tae-hjun (dél-koreai) 10.pár/Lány 57kg, a legjobb 8 közé jutásért Varga Sára – Oliwia Wasiakowska (lengyel) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More