hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 29, 2023

Gombai Dominik már biztosan érmes a junior világbajnokságon!

A következő videóban Gombai a győztes negyeddöntőt értékeli Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Gombai Dominik a négy között és érmes Jerevánban!

A jereváni junior világbajnokságon a magyar csapat egyik legfiatalabbja, a 15 esztendős Gombai Dominik sikerrel vette a mai akadályt, így már biztosan érmes Örményországban. Gombai Dominik egy nagyon könnyed győzelemmel jutott be a legjobb nyolc közé, ahol frissen várta görög ellenfelét, és a várakozásoknak megfelelően Achilleasz Cepidisz nem tudta felvenni a ritmusát. Gombai magabiztosan bokszolt...
Read More

Nyögéri Sára nem jutott elődöntőbe.

A jereváni junior világbajnokság hatodik versenynapján az 50 kilogrammos Nyögéri Sára a görög Georgopoulou ellen lépett ringben a negyeddöntőben. A mérkőzésen a görög versenyző akarata érvényesült, aki a harmadik menetben be is fejezte a mérkőzést, így Nyögéri számára véget ért a torna. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Petrimán Patrícia nem jutott elődöntőbe.

A jereváni junior világbajnokság hatodik versenynapján a 46 kilogrammos Petrimán Patrícia pontozásos vereséget szenvedett az orosz Tiuninatól, így nem sikerült bejutnia a legjobb 4 közé. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Horváth András nem jutott elődöntőbe

A jereváni junior világbajnokság hatodik versenynapján az 54 kilogrammos Horváth András hatalmas küzdelemben maradt alul a lengyel Soczowka ellen, így búcsúzott a tornától. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Gombai Dominik már biztosan érmes a junior világbajnokságon

A jereváni junior világbajnokság hatodik versenynapján az 50 kilogrammos Gombai Dominik óriási csatában legyőzte a görög Tsepidist és ezzel bejutott az elődöntőbe! Gratulálunk Dominik! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – junior világbajnokság, hatodik nap

Délelőtti program, kezdés – 11:00 óra A – Ring 10.pár / Fiú 50kg, a legjobb 4 közé jutásért Gombai Dominik – Achilleas Tsepidis (görög) B – Ring 12.pár / Fiú 54kg, a legjobb 4 közé jutásért Horváth András – Igor Soczowka (lengyel) Délutáni program, kezdés – 14:30 óra B – Ring 1.pár / Lány 46kg,...
Read More

Szurkoljunk együtt Gombai Dominiknak, Horváth Andrásnak, Petrimán Patríciának és Nyögéri Sárának a jereváni junior világbajnokság hatodik napján!

Délelőtti program, kezdés – 11:00 óra A – Ring 10.pár / Fiú 50kg, a legjobb 4 közé jutásért Gombai Dominik – Achilleas Tsepidis (görög) B – Ring 12.pár / Fiú 54kg, a legjobb 4 közé jutásért Horváth András – Igor Soczowka (lengyel) Délutáni program, kezdés – 14:30 B – Ring 1.pár / Lány 46kg, a...
Read More