hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Vadász győzelemmel mutatkozott be a WSB-ben

Szombaton este a londoni York Hallban zajlott le a British Lionhearts és a France Fighting Roosters közti visszavágó mérkőzés a legjobb nyolc között. A találkozó tétje, hogy melyik csapat jut a legjobb négy közé az Astana Arlans Kazahstan, Colombia Heroics, Cuba Domadores mellé.

Mivel a britek 69 kg-os indiai bokszolója nem kapta meg a vízumot, a londoniak a magyar szövetségtől kértek segítséget a helyettesítésére. (Ennek a csapatnak a bokszolója Harcsa Zoltán is.) Vadász Andrásra esett a választás, aki kitűnően helyt állt, mert 2-1-re legyőzte a korábbi profi öklözőt, Mohamed Ali Oualit. Csapatának ez volt a harmadik győzelme az est folyamán és ezzel már el is érték a győzelmet. A következő két mérkőzésen a britek öklözője vesztett és így alakult ki a 3-2 arányú végeredmény a British Lionhearts javára.

Mivel az első meccset ugyanilyen arányban a franciák nyerték Párizsban, a +91 kg-ban rendeztek még egy mérkőzést a továbbjutás eldöntésére. Solomon Dacres (BL) és Marin Mindoljevic (FFR) összecsapásának a végén a hazaiak versenyzőjének kezét emelték a a magasba, és ezzel a hosszabbításban nyert és az elődöntőbe került a brit csapat, mely a Astana Arlans Kazahstannal találkozik a döntőbejutásért előbb június első, majd a visszavágón június második hétvégéjén.

-kép-

Közelgő események