hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Speciális pólóval köszönti fel a szülinapos Erdei Zsoltot a TDMG

A Firebird felső úgy ábrázolja a klasszis ökölvívót, ahogy még soha, senki.

Ma 43 éves a magyar ökölvívás történetének egyik legnagyobb és legszeretettebb alakja, Erdei Zsolt. Magyarország első küzdősport lifestyle ruházati márkája, a TDMG a jeles alkalomból különleges pólóval ajándékozza meg a klasszist: a Firebird felső úgy ábrázolja Madárt, ahogy előtte még soha, senki. A nyomaton egyszerre van ott a bokszoló Zsolt keménysége, elnyűhetetlensége, és a magánember Zsolt nemes szíve, mindez pedig egyetlen, erős szimbólumban összekovácsolva.

“Régi barátság köt minket össze Zsolttal. A TDMG-nél nagyon kedveljük őt, és nagyra tartjuk pályafutását, így mindenképpen szerettük volna meglepni valami különleges ruhadarabbal a szülinapján. Úgy láttuk, hogy róla ma már elsőként az jut a nagyközönség eszébe, hogy milyen kedves és mosolygós ember, de küzdősport-rajongóként bennünk még elevenen élnek Madár hatalmas ringcsatáinak emlékei. Ezért meglepetés-pólónkra olyan madarat álmodtunk, melyen bizony meglátszanak a szorítóban eltöltött évek, de azért ott van az olajág, a béke szimbóluma is a csőrében. Ezzel mutatjuk be Zsolt mindkét énjét: ő a karrierje során számtalanszor bizonyította, hogy a küzdőtéren rettenthetetlen harcos, azon kívül viszont egy rendkívul kedves, nyitott, jó szívű ember.”

– mondta S. Kovács Ádám karate világbajnok, TDMG-társfalapító.

A harcos-békés madár mellett a pólóra került Zsolt nagyszerű profi mérlege és legnagyobb elhódított címei is. A 34 győzelem – 1 vereség – 18 KO/TKO, és a WBO világbajnoki, Európa-bajnoki és WBC világbajnoki címek a fölsőn túl természetesen a magyar ökölvívás történetének legszebb lapjaira tartoznak.

A Firebird pólóból ugyanakkor nem csak Zsoltnak jut. A rajongók is magukra húzhatják a felsőt, hogy megünnepelhessék kedvencüket.

INSTAGRAM: INSTAGRAM.COM/TDMG_OFFICIAL

-kép_1-
-kép_2-
-kép_3- -kép_4-

Közelgő események