hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Parádésan szerepelt a magyar csapat a serdülő Európa-bajnokságon!

Piros-fehér-zöld öklözőink 3 ezüst- és 10 bronzérmet szereztek a bulgáriai Albena városában a korosztályos kontinensviadalon.

Május végén rendezték a festői Fekete-tenger partján a serdülőknek kiírt Európa-bajnokságot, amelyen népes különítménnyel vettünk részt. Versenyzőink egészen fantasztikus formát mutattak a bő egy hét alatt, küzdeni tudásból, akaraterőből és szorgalomból mindannyian jelesre vizsgáztak.

Egy szakszövetség életének eredményességét a lefektetett szabályok, működési elvek mellett azért alapvetően a mutatott teljesítmény határozza meg. Nos, ebből is szereztünk egy ötöst, tehetséges fiataljaink tizenhárom éremmel térhetnek haza, ami egészen elképesztő szereplésről árulkodik!!!

A megmérettetésen mind a női, mind a férfi szakasz képviseltette magát, és ment csatába az albenai sportcsarnokban. A hölgyek közül harmadik helynek örülhettek: Bogdán Dorina (39kg), Varga Viktória (60kg), Kovács Petra (67kg) és Csete Beatrix (70kg). A fiatalemberek sorából pedig bronzmedál került: Balogh László (40kg), Váry Tamás (41,5kg), Konkoly Lorenzo (46kg), Horváth Máté (59kg), Szendi Attila (80kg) és Balogh Péter (105kg) nyakába.

Ezüstérme miatt lehetett büszke a dobogón Jónás Kornélia (45kg), Buza Rafael (48kg) és Puporka Ádám (65kg).

Gratulálunk minden versenyzőnek és a felkészítő mestereiknek, igazi csapatmunka szülte ezt a kivételesen jó eredménysort.

Szép volt Magyarország, szép volt magyar boksz!!!

Közelgő események