hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A Nehézatlétikai Boksz Klub Gyöngyös SE növendékeinek felkészülését biztosító Boby’s Gym edzőterem pénteken átadásra került

A Nehézatlétikai Boksz Klub Gyöngyös SE ökölvívó növendékeinek felkészülését biztosító Boby’s Gym edzőterem ünnepélyes kertek között pénteken átadásra került.

A megnyitón beszédet mondott a Szakszövetség Elnöke dr. Bajkai István, Horváth László a térség önkormányzati képviselője, Kovács Koko István olimpiai, világ-és Európa-bajnok ökölvívó, és Szántó Imre Öcsi bácsi mesteredző, valamint az edzőterem megálmodója, a GYSE elnöke Juhász Roland.

Dr. Bajkai István kiemelte, hogy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség támogatja az edzőterem munkáját és minden jó sportember és igaz ügy mellé fog állni.

Kovács Koko István elmondta, hogy mind az edzői, mind pedig a versenyzői gárda töltse meg az edzőtermet lélekkel, legyen Gyöngyösnek egy olyan erős csapata, mint annak idején, amikor még édesapja Gyöngyösön szolgálat.

Szántó Imre ökölvívó édesapjára emlékezett vissza, aki az utolsó éveit Gyöngyösön töltötte szaktanácsadóként. Egykoron a gyöngyösi ökölvívás a magyar ökölvívó sport bázisa volt, Gyöngyösön újra fel kell éleszteni az ökölvívást. A mesteredző kihangsúlyozta, hogy a múltra történő visszatekintés nélkül a jövő építése elképzelhetetlen.

Horváth László országgyűlési képviselő kiemelte, hogy az ökölvívás tette az ökölvívó edzőterem megnyitójára meghívott vendégeket barátokká és ismerősökké. Az ökölvívás az egyetlen sportág, amit nem mi magunk választunk, hanem a sportág választ ki minket. Nincs olyan ország, ahol ne ismernénk Juhász Roland nevét, aki példaértékű reformokat vezetett be a magyar ökölvívásban, és elkötelezett a gyöngyösi ökölvívóélet felpezsdítése mellett.

Eredményes munkát, sok sikert, sok bajnokot és sok egészséges fiatal magyar ember nevelésének biztosítását kívánjuk!

Hajrá magyar ökölvívás!

Közelgő események