hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Interjú a győri ökölvívás motorjával, Nagy Zoltánnal

Nagy Zoltán a Győri Gladiátor Sportegyesület vezetője a 97. felnőtt országos bajnokság fő szervezője a Magyar Ökölvívó Szakszövetség mellett. Nagy Zoltán rengeteget tett a regionális kapcsolatok erősítéséért az elmúlt években, rengeteg versenyt szervezett kiváló marketing érzékkel.

Az energikus bokszmenedzser és vezetőedző, aki egyben a régió vezetője is, őszintén nyilatkozott a MÖSZ kérdéseire az országos bajnokság negyeddöntői közben a fantasztikus győri csarnokban. Válaszaiban bemutatta a győri ökölvívás erősségeit, valamint az országos bajnokság megrendezésének a körülményeit is.

„A győri városvezetés mellettünk áll teljes mellszélességgel, minden kérésünket meghallgatják, nagy előrelépés előtt állhatunk. Sok tapasztalatom van ezekben a kapcsolatokban, és méltán állíthatom, mindenki partner abban, hogy megvalósítsuk terveinket.

Nagyon gyorsak a helyi győri vezetők döntései, Petrov Iván és a polgármester úr is támogat minket, ez megkönnyíti a tervezésünket. Két hét alatt minden döntés megszületett, a városvezetés az összes tervünket elfogadta, hogy magyar bajnokságot rendezhessünk a kiváló csarnokunkban.  

Beugróként vállaltuk be az eseményt, Miskolc helyett rendezzük meg a felnőtt magyar bajnokságot. Rövid időnk volt a szervezésre, de sikerült minden feladatot, problémát megoldani a verseny kezdete előtt, szerencsére rutinunk segített ebben.

Marketingre már nem maradt megfelelő időkeretünk, legközelebb ebben is jobbak leszünk. A Covid-19 koronavírus járvány nem könnyítette meg a helyzetünket, de igyekszünk minden szabályt betartani.

Remek komplexumunk van itt Győrben, futópályával, úszómedencével, rengeteg eszközzel, valamint több mint 500 négyzetméteres a boksztermünk.

A győri csapatból többen sérültek, betegek, nem most vagyunk a csúcson, ez egyértelműen kijelenthető, de építkezünk. A 19 esztendős Gerzsenyi István bejutott a legjobb négy közé, ő kárpátaljai magyar, több mint 100 meccse volt Ukrajnában, nagy jövő előtt állhat.

Régió központ vagyunk, így sok feladatot kell majd a jövőben megoldanunk, szépen lépésenként haladhatunk előre. Az új generációt menedzselnünk kell, fel kell építenünk, hogy eredményesebb legyen az ökölvívásunk. A magyar ökölvívásnak szüksége van a vérfrissítésre, a környező országokban sok magyar nemzetiségű tehetséget találhatunk, igyekszünk bekapcsolni őket is a régió bokszéletébe,” összegzett Nagy Zoltán a negyeddöntők közben a győri csarnokban.

Közelgő események