hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Szabó Ildikó – Nagyon sok gyerekkel foglalkozunk a régióban, Debrecen egy családot alkot

A debreceni régió vezetője, Szabó Ildikó a 65. Bocskai István emlékversenyen is kitette szívét-lelkét, őszinte támogatója a helyi bokszéletnek. Áldozatos munkával segíti a legkisebbeket Debrecenben, valamint a régióban, és a nagyon sok új igazolás a gyermekek között bizonyítja a sikeres tevékenységét. A Bocskai emlékversenyt követően összefoglalta a véleményét az eseményről, valamint bemutatta a debreceni boksz jelenlegi helyzetét.

„Mindig nagyon jó érzés, hogy a Bocskai emlékversenyen ennyire remek mezőny gyűlik össze Debrecenben. Hosszú ideje tudjuk tartani a magas színvonalat, a Bocskainak neve van a szakmában nemcsak idehaza.

A Bocskai emlékversenyen a Magyar Ökölvívó Szakszövetség a rendező, de mi adjuk a ringeket, és igyekszünk mindenben segíteni. Sok feladatot oldunk meg, kezeljük a problémákat, hogy minden gördülékenyen menjen a verseny alatt.

A magyar versenyzők között voltak debreceniek is természetesen, közülük nekem Bernáth László volt a legkellemesebb meglepetés. Igazából pár hónapja tudott minőségi munkával a kihagyását követően visszatérni, még a súlya sem tökéletes, meg kell találnunk a számára legjobbat a jövőben, de nagyon nagy szívvel bokszolt. Büszkék vagyunk rá, hogy nemzetközileg sokkal tapasztaltabbak ellen sem vallott szégyent, és mérkőzést is tudott nyerni.

A legjobb debreceni ökölvívónk, az ifjúsági Európa-bajnok Bernáth Attila nagyon harcos volt, mint mindig, de ő ennél sokkal többet tud. Csóka Nándor ellen küzdött keményen, de jogos vereséget szenvedett a Bocskai negyeddöntőjében. Segítjük, és biztos vagyok benne, hogy visszatalál a legjobb formájához hamarosan.

A debreceni ökölvívó klub egy igazi nagy családot alkot, sok gyermek bokszol nálunk, rengeteg tehetségünk van minden korosztályban, és igyekszünk biztos alapokat biztosítani. Nincs tagdíjunk, mindenki ingyen bokszolhat, de természetesen az etikai normákat be kell tartania. Nagyon sok gyerekkel foglalkozunk a klubban napi szinten rendszeresen, a nevelés számunkra a legfontosabb.

Hajdúhadházon is sokan készülnek, és mivel az egyházi iskola tornaterme most már a miénk, újabb bázissal bővültünk. Szabó Sándor áldozatos munkája, rengeteg befektetett energiája, pénze óriási erőforrásunk, őszintén a sportágért dolgozik.  Remek a kapcsolatunk a város vezetésével is, számíthatunk rájuk.

Sok versenyt szeretnénk a városba hozni, és tovább fejleszteni a tehetségeinket. Debrecen egyben a régió központ is, amelynek vezetését ellátom, és mindannyian bízunk benne, hogy szép sikereket érhetünk el közösen,” nyilatkozta Szabó Ildikó, a debreceni régió vezetője a Bocskai emlékversenyt követően.

Közelgő események