hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Kiss Levente – Győzni jöttem Kielcébe, a mai napon is mindent beleadok

Az ifjúsági világbajnokság nyolcadik napján egyetlen versenyben maradt ökölvívónk, Kiss Levente ringbe lép az üzbégek junior Ázsia-bajnok 200 centis óriása, Dzsahongir Zokirov ellen. A tét nem kisebb, mint a döntőbe jutás, így Levinek minden biztatásra szüksége lesz a sikerre a súlycsoport favoritja ellen.

A Madárfészek Akadémia tanítványa, a junior Eb-ezüstérmesünk, és felnőtt országos bajnokunk Kiss Levente eddig indiai és orosz ellenfelét búcsúztatta dinamikus boksszal Kielcében, és újabb bravúrra készül a lengyel városban. Az indiai Jugnoo, és az ifjúsági Európa-bajnok orosz Ivan Onyiscsenko ellen remek teljesítményt nyújtott Levi, ugyanerre lesz szükség az üzbéggel szemben.

„Győzni jöttem Kielcébe, így a mai napon is beleadok mindent természetesen. Úgy gondolom a mai versenynapon is sikerrel járhatok üzbég ellenfelemmel szemben, ha végrehajtom azt a taktikát, amelyet kitaláltunk az edzőkkel. Bízom magamban. Nagyon szépen köszönöm mindenki előzetes támogatását, és biztatását,” nyilatkozta erőtől duzzadóan Kiss Levente a versenyprogram előtt.

Közelgő események