hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Makocsai Sándor – A lengyelek remekül szervezték meg az ifjúsági világbajnokságot

A kielcei ifjúsági világbajnokságon a magyar csapat vezetője Makocsai Sándor volt, aki nagy rutinnal látta el minden feladatát, és biztosította válogatottunk stabil egészségügyi hátterét. Csapatunk egy bronzéremmel zárta az ifjúsági világbajnokságot, amelyet Makocsai Sándor egy interjúban foglalt össze.

„A lengyelek mindent megtettek annak érdekében, hogy jól megszervezzenek egy ilyen nagy eseményt a koronavírus járvány közepén, miközben az ország lezárásban volt. A magyar versenyzők nagyon örültek, hogy ilyen nagyszabású versenyen vehettek részt, és visszatérhettek a nemzetközi vérkeringésbe.

Különösen felemelő érzés, hogy nem üres kézzel mehetünk haza az ifjúsági világbajnokságról. A szakmai rész elemzése az edzők dolga, azt teljesen rájuk bízom, az éremnek nagyon örülünk mindannyian. Mindig büszkeséggel tölt el, hogy hazánkat képviselhetjük a nemzetközi porondon.

Már több versenyen voltam csapatvezető, és úgy gondolom, ha mindenki teszi a saját dolgát, akkor nem lehet gond egy eseményen sem, így voltunk ezzel Kielcében is.

Fantasztikus verseny volt, remek lengyel szervezéssel, amelyet külön még egyszer kiemelnék. Mindenkivel sikerült a rendkívül bonyolult Covid-19 szabályokat betartatni, így a verseny nyugodt keretek között zajlott.

Mivel a szervezők is látták, hogy mi szabálykövetőek vagyunk, így csak egyszer teszteltek véletlenszerűen egy versenyzőnket a világbajnokság alatt,” foglalta össze a tapasztalatokat Makocsai Sándor csapatvezető.

Közelgő események