hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Megtartotta rendes évi beszámoló Közgyűlését a Magyar Ökölvívó Szakszövetség

A MÖSZ 2021. május 08-án tartotta meg a rendes évi beszámoló Közgyűlését. A pandémiás helyzetre való tekintettel a Közgyűlés, a MÖSZ történetében először és reméljük, hogy utoljára is, online térben került megtartásra.

Az online közgyűlésre az előírt szabályok alapján jelentkezhettek be az egyesületek képviselői, a levezető elnök Dr. Csutora László elnökségi tagunk volt.

Az előzetesen meghirdetett napirenddel és a kiküldött közgyűlési dokumentumokkal kapcsolatban a Közgyűlésig észrevétel, javaslat nem érkezett Szakszövetségünkhöz.

Az online regisztráció alapján az érvényes szavazati joggal rendelkező tagok szavaztak a MÖSZ 2020.évi szakmai, valamint pénzügyi beszámolójáról, a 2020. évi mérlegről és a könyvvizsgálói jelentésről.

A MÖSZ 2020. évi tevékenységét bemutató szakmai, valamint a bizottsági beszámolókat, a fent említett dokumentumokat a tagság egyhangúlag elfogadta.

A kiküldött, valamint dr. Bajkai István, a MÖSZ elnöke által ismertetett 2021. évi Szakmai programot, illetve a Magyar Ökölvívó Szakszövetség 2021. évi Költségvetés tervezetét a tagság egyhangúlag megszavazta.

Köszönjük egyesületeink részvételét és egész éves munkáját!

Közelgő események