hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Lakotár Hanna – Heti 10-11 edzéssel készültem fel az U22-es Európa-bajnokságra

Lakotár Hanna junior és ifjúsági Európa-bajnokságokon már járt, de az U22-es Eb-n még nem szerepelt a 20 éves tehetség. Roseto degli Abruzzi rendezte a 2018-as ifjúsági Európa-bajnokságot három évvel ezelőtt, amelyen Hanna a legjobb nyolcig jutott el. Az olasz város rendezi a közelgő U22-es Európa-bajnokságot, így a helyszín ismerős lesz Hanna számára, de ezúttal a cél már az érem.

A jelenlegi felnőtt Eb-ezüstérmes Lakotár Hanna juniorként és ifiként több nemzetközi tornagyőzelmet gyűjtött be, öt év rutinja van a nemzetközi mezőnyben fiatal kora ellenére. Most az U22-es és a felnőtt mezőnnyel ismerkedik, Rosetóban a cél nemcsak a tapasztalatszerzés, hanem győzelmek lebegnek a szemei előtt.

„Úgy érzem, jól sikerült a felkészülés az U22-es Európa-bajnokságra. A mezőny erős lesz, és kiélezett, ezért nagyon kemény összecsapásokra számítok Rosetóban. Szeretnék minél több mérkőzést megnyerni, és minél tovább jutni a versenyen, mindezt úgy, hogy a legjobb formámat mutassam a ringben.

Az elmúlt két hétben 10-11 edzésem volt hét napon belül, de előtte is kilencet edzettem egy hét alatt. A tatai felkészülés első hetében a cseh Lenka Bernardova és Kiss Bettina ellen tudtam. A második héten Betti mellett Dóka Aliza segített a kesztyűzésemben,” foglalta össze felkészülésének intenzitását a junior Eb-bronzérmes Lakotár Hanna.

Közelgő események