hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Összesen 264 ökölvívó regisztrált a 14. Ostrom Kupára

Negyvenkettő egyesület vesz részt az augusztus 4-én kezdődő Ostrom Kupán, amely a korábbi évek hagyományaihoz hasonlóan kerül megrendezésre.

A hazai csapatok mellett ezúttal Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, és Ukrajna is részt vesz az eseményen, amely így egy erős nemzetközi megmérettetés is lesz egyben.

Összesen 138 junior és serdülő versenyző jelezte részvételét a kőszegi Ostrom Kupán, ez a két korcsoport az idei Utánpótlás Magyar Kupán már összemérte erejét a hazai porondon. Az ifjúságiak és a felnőttek nevezési létszáma 97, amely sokkal magasabb az elmúlt évekhez képest.

A kezdeti sikereket követően, immáron a tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Ostrom Kupa, amelyet a helyi szervezők ezúttal is a Fő téren rendeznek meg. A kétnapos verseny dátuma, augusztus 4-e és 5-e, és a kisebb nyári szünetet követően az első fontos esemény. Az Ostrom Kupa a Magyar Ökölvívó Szakszövetség és a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület közös versenye.

Kőszeg jelentős sikereket ért az elmúlt években, versenyzőik minden korcsoportból hoztak aranyérmeket a magyar országos bajnokságról. A főiskolai világbajnok Hámori Ádám már visszavonult az aktív sporttól, de húga, az U22-es Európa-bajnokság ezüstérmese, Luca továbbra is a város ékessége.

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események