hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Kovács Ricsi sérülése miatt a szakmai stáb nem kockáztatja a további szereplését a Bocskain

A debreceni 67. Bocskai Emlékverseny női elődöntőire és férfi negyeddöntőire kerül sor a mai napon, összesen 19 magyar érdekelttel. Az már biztos, hogy sajnos Eb-bronzérmesünk, Kovács Ricsi nem tud bokszolni a mai napon sérülés miatt, így egyik legjobbunk sajnos csak a lelátón tud szurkolni a többi magyarnak.

Kovács Ricsi a szerdai napon a litván Andriejus Lavrenovas ellen magabiztos sikert aratott, de nem tudta magából a maximumot kiadni sérülése miatt, amely már a mérkőzés közben is hátráltatta. A legjobb nyolc közé jutott, ahol az ukrán Danyilo Zamorilo várt volna rá, aki így jutott be a pénteki elődöntőbe.

Ricsi közvetlenül a Bocskai előtt szenvedett sérülést, amely a tegnapi mérkőzés közben kiújult, és a szakmai stáb nem kockáztatja a súlyosabb egészségügyi gondokat ebben a fontos esztendőben a világbajnokság és az Európa Játékok előtt. Edzője, Nagy Lajos, Bertók Róbert szövetségi kapitánnyal egyetértésben, nem bokszoltatja Ricsit a negyeddöntőben, akire további orvosi vizsgálatok várnak.

Mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események