hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Tisztelt barátaink, kedves szurkolóink!

Szomorú és egyben felháborító eset híre jutott a birtokunkba, amelyet szó szerint szeretnénk elétek tárni. Egy hölgy a következőkről tájékozatta a szövetséget – írásban:

„2023. június 12 -én a Keleti pályaudvaron, amikor vártam a vonatomra, egy férfi szólított meg. Volt nála egy igazolvány, és egy kiskönyv, amit megmutatott bizonyítékként, hogy ő ökölvívó, és, hogy ezt a Magyar Ökölvívó Szövetség adta neki, és ezzel önkéntesként gyűjthet pénzt az egyik ökölvívó társa Down – kóros kislányának az agyműtétjére, amit csak Németországban tudnak elvégezni, és 68. 000 euróba kerül. Sajnos nagyon gyorsan történt minden, de azt sikerült megjegyeznem, hogy Agràdi Zoltánként mutatkozott be és 1987-ben született a papírok szerint, amit mutatott. Azt mondta, hogy már csak 1.000000 millió forint hiányzik. Segítettem valamennyi összeggel neki, ezért kaptam egy könyvjelzőt. Viszont kicsit kételkedtem is, ezért úgy döntöttem, hogy felveszem Önökkel a kapcsolatot, hogy valós pénzgyűjtésről van szó, vagy valaki /valakik, mert többen is voltak, visszaélnek – e az Önök nevével.”

Szeretnénk nyomatékkal felhívni minden kedves szurkolónk, sporttársunk figyelmét, hogy ne dőljön be az ilyen „kéréseknek”, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elhatárolódik az ilyen és ehhez hasonló „akcióktól”!

Közelgő események