hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Magyar Kinga és Hámori Luca egymás felkészülését segíti.

A legmagasabban rangsorolt női profi ökölvívónk, Magyar Kinga és az Európa játékok bronzérmese, a friss olimpikon, Hámori Luca a hét elején segíti egymás felkészülését, Kőszegen.

A krakkói Európa-játékokon Hámori Luca sporttörténelmet írt, hiszen kvalifikált a párizsi ötkarikás játékokra, ezzel pedig az első magyar női olimpikonunk lett. Hámori egy rövid pihenő után ismét edzésbe állt, felkészülésében pedig az a Magyar Kinga is segíti, aki korábban birtokolta a WBC regionális-bajnoki címét, illetve jelenleg minden nagy profi szervezet a legjobb 10 női váltósúlyú ökölvívó közé sorolja.

„Nagyon örülök, hogy Kingával dolgozhatok a hét elején, hiszen mindkettőnknek nehéz a dolga a felkészülés során, mert nem mindig könnyű megfelelő kesztyűpartnert találni. Természetesen figyelemmel követem a profi pályafutását és biztos vagyok benne, hogy sokat tudok tanulni tőle. Az első közös edzés nagyon hasznos volt, meg is beszéltük, hogy biztosan lesz folytatás. A következő nagy cél a novemberi U22-es Európa-bajnokság, ám ellőtte még jönnek az edzőtáborok és a hosszú felkészülés, ebben pedig nagyon sokat tud segíteni a közös munka.” – mondta Hámori Luca

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy olimpikonnal közösen edzhetek a héten”. – kezdte Magyar Kinga. „Egyértelműen látszik, hogy hasznára lehetünk egymásnak, ezért biztos, hogy lesz folytatás. A következő profi mérkőzésem őszre van tervezve, már hiányzik a bunyó, ezért is jött jól ez a lehetőség. Egy remek sportolót és remek embert ismertem meg Luca személyében és alig várom, hogy folytassuk a közös munkát.”

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események