hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Petrimán Patrícia volt a nap hőse a Dracula Openen!

A romániai Dracula Open nemzetközi torna hatodik versenynapján a junior döntőkre került sor Ploiesti városában és Petrimán Patrícia nemcsak saját súlycsoportját nyerte meg, de a legjobb versenyzőnek járó díjat is kiérdemelte.

A junior lányok sikeres versenynapokat tudtak le, Petrimán Patrícia ezúttal sem bízott semmit sem a véletlenre. Az idén másodéves junior Eb-bronzérmes tehetség a döntőben

szlovák ellenfelét az első menettől kezdve oktatta, nagyon magabiztos boksszal győzött a harmadik mérkőzésén is. Testvérei nagyon komoly nemzetközi eredményeket értek el az elmúlt években, Patrícia pedig sikerrel folytatja a családi hagyományokat.

Kapcsos Bianka a junior 57kg-ban román ellenfelet győzött le a legjobb négy között, de sajnos a döntőben szlovák riválisa jól használta ki fizikai adottságait és gyorsan döntésre vitte a döntőt. A junior Eb-ezüstérmes Kapcsos Vivien egy nagyon rutinos románt győzött le az elődöntőben, de a fináléban nem bírt olasz ellenfelével szemben, így pontozásos vereséget szenvedett.

„Petrimán Patrícia megállíthatatlan volt ezen a versenyen, a harmadik mérkőzésén is hozta lehengerlő formáját. Az előző mérkőzésekhez hasonlóan is menetről menetre tudta növelni a fölényét, így az aranyérem mellett a legtechnikásabb junior női ökölvívó címét is bezsebelte.

Kapcsos Bianka sajnos megilletődött a nála jóval magasabb ellenfelétől, és nem tudott kibontakozni. Testvére Vivien sérülésből tért vissza, a döntőben pedig egy nagy iramú mérkőzést láthattunk tőle. Ez rávilágított arra, hogy a védekezés lesz a prioritás számára a következő nemzetközi eseményig.” – nyilatkozta a junior csapat döntőiről Törteli Ferenc junior szakágvezető.

A magyar csapat hatodik napi eredményei a Dracula Openen:

Junior női 48kg: Petrimán Patrícia – Dominika Vnukova (szlovák) 5:0

Junior női 57kg: Kapcsos Bianka – Karolina Kollarova (szlovák) döntő fölényes vereség az

első menetben

Junior női 70kg: Kapcsos Vivien – Sara Scorrano (olasz) 0:5

Hajrá magyar ökölvívás!

Közelgő események