hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 17, 2023

Kiss Levente bronzérmes az U22-es Európa-bajnokságon!

A budvai U22-es Európa-bajnokságon a 92 kilós Kiss Levente az elődöntőben egy szoros és nagyiramú mérkőzésen 3:2-es pontozással vereséget szenvedett az olasz Bortone ellen és így bronzéremmel zárta a tornát. Gratulálunk Levi! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Petrimán Milán döntős a Boxamon

A spanyolországi Boxam nemzetközi torna pénteki napján a 67 kilogrammos Petrimán Milán a döntőbe jutásért húzott kesztyűt a spanyol Fernando Pino Mena ellen. A szoros és szórakoztató mérkőzésen Petrimán összeségében többet talált és megérdemelten nyerte pontozással a mérkőzést, mellyel bejutott a torna döntőjébe! Gratulálunk Milán! Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Nakota Veronika döntős az U22-es Európa-bajnokságon

Az U22-es Európa-bajnokság pénteki napján IBA színeket képviselő, de szegeden élő és készülő, 75 kilós Nakota Veronika az olasz Melissa Gemini ellen lépett ringben a súlycsoport elődöntőjében. Veronika egy szoros mérkőzésen, nagy csatában legyőzte az olaszt és bejutott az U22-es EB döntőjébe! Gratulálunk Veronika! Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

U22-es Európa bajnokság – Nakota Veronika

Az U22-es Európa bajnokság mai napján az IBA színeket képviselő, de szegeden élő és készülő 75 kilós Nakota Veronika is ringbe lép az olasz Melissa Gemini ellen, ahol a tét a döntőbe jutás lesz. Veronika a 14 órakor kezdődő délutáni programban (A ring) a tizedik párban húz kesztyűt. Link az élő közvetítéshez: Hajrá Veronika! Hajrá...
Read More

Élő közvetítés, Boxam nemzetközi torna, negyedik nap

Kezdés: 15:30 óra 4. pár / Férfi 67kg, a döntőbe jutásért Petrimán Milán – Fernando Pino Mena Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – U22-es Európa bajnokság, hatodik nap

B Ring: 12. pár / Férfi 92kg, a döntőbe jutásért Kiss Levente – Vincenzo Bortone (olasz) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Simon Márkó sérülés miatt nem bokszolhat az elődöntőben

A budvai U22-es Európa-bajnokságon a legjobb négy közé jutott a 80 kilogrammos Simon Márkó, aki két fantasztikus győzelemmel lett elődöntős. Simon már a horvát Grabic elleni első mérkőzésén szemsérülést szenvedett, a negyeddöntőben pedig romlott az állapota, így az orvosi stáb tanácsára nem lép ringbe a mai elődöntőben. Simon Márkó tehát két győzelemmel és egy bronzéremmel...
Read More

Szurkoljunk együtt Simon Márkónak és Kiss Leventének a budvai U22-es Európa-bajnokság hatodik napján!

Esti program – 17:30 óra A – Ring 10. pár / Férfi 80kg, a döntőbe jutásért Simon Márkó – Beshsto Shavlev (orosz) B – Ring 12. pár / Férfi 92kg, a döntőbe jutásért Kiss Levente – Vincenzo Bortone Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More