hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 18, 2023

Veres Roland is megnyerte a Boxamot

A spanyolországi Boxam nemzetközi ökölvívó torna 57 kilogrammos döntőjében Veres Roland az IBA színekben induló Ewart Andres Mari ellen lépett ringe. A döntőben Veres nehezen találta a megoldás a sokat mozgó Mari ellen, ám a második és a harmadik mentben már a magyar versenyző akarta érvényesült, aki végül pontozásáos győzelmet aratott és megnyerte a tornát!...
Read More

Virbán Martin megnyerte a Boxamot

A spanyolországi Boxam nemzetközi ökölvívó torna 51 kilogrammos döntőjében Virbán Martin a walesi Scott Richards ellen lépett ringe. A döntőben Virbán remekül bunyót bemutatva, minden menetet irányított és végül megérdemelt pontozásos győzelemmel szerzett aranyérmet a Boxamon! Gratulálunk Martin! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés, Boxam nemzetközi torna, döntők

Kezdés: 16:00 óra 1. pár / Férfi 51kg, döntő Virbán Martin – Scott Richards (walesi) 3. pár / Férfi 57kg, döntő Veres Roland – Ewart Andres Hernandez (IBA) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Petrimán Milán aranyérmes a Boxamon!

A spanyolországi Boxam nemzetközi tornán a 67 kilogrammos Petrimán Milán egy olasz és egy spanyol ellenfelet legyőzve bejutott a torna döntőjébe. Szombaton Petrimán azonban már nem lép ringbe, hiszen ellenfele, a marokkói Nadir Abdelhaq sérülés miatt visszalépett a finálétól a torna 67 kilogrammos győztese Petrimán Milán. Gratulálunk Milán! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More