hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

április 18, 2024

Simon Márkó és Fehér Koppány is sikerrel nyitott a belgrádi Európa-bajnokságon!

Belgrádban az első versenynappal megkezdődött a felnőtt Európa-bajnokság, ami magyar szempontból nem is sikerülhetett volna jobban. Mindkét versenyzőnk, Simon Márkó és Fehér Koppány is egyaránt sikerrel kezdett a versenyen, így mindketten a legjobb tizenhat közé jutottak a szerb fővárosban. Simon Márkó volt az első ringbe lépő magyar ökölvívó, a 19 esztendős U22-es Európa- bajnokságon bronzérmes...
Read More

Simon Márkó győzelmével kezdtünk az Eb-n

A Belgrádban zajló ökölvívó Európa-bajnokság nyitónapján a 80 kilogrammos Simon Márkó lépett első magyarként kötelek közé. Simon a legjobb 16 közé jutásért a litván Liorancas ellen bokszolt és egy dzoros mérkőzésen pontozásos győzelemmel jutott tovább! Gratulálunk Márkó! Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – Ökölvívó Európa-bajnokság, első nap

Kezdés – 15:00 óra A – Ring 5.Pár, férfi 80kg, a legjobb 16 közé jutásért: Simon Márkó – Robertas Liorancas (litván) 9.Pár, férfi 92kg, a legjobb 16 közé jutásért: Fehér Koppány – Luis Gjolena (albán) Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Simon Márkónak és Fehér Koppánynak a belgrádi Európa-bajnokság első versenynapján!

Kezdés – 15:00 óra A – Ring: 5.Pár, férfi 80kg, a legjobb 16 közé jutásért: Simon Márkó – Robertas Liorancas (litván) 9.Pár, férfi 92kg, a legjobb 16 közé jutásért: Fehér Koppány – Luis Gjolena (albán) Hajrá magyar ökölvívás!
Read More