hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Megszületett Hanna

„Ha nem lep meg, akkor jövő hét pénteken érkezik. Remélem tartja a „menetrendet” a kicsi – nyilatkozott a múlt héten Nagy Tímea a kilencsszeres magyar bajnok, Uniós Európa-bajnok, VB és EB harmadik helyezett ökölvívó.

Nos a kicsi nem okozott meglepetést, pontosan tartotta a tervet. A kislány időben érkezett: világra jött a DVSC edzőjének, Salánki Lászlónak és Nagy Tímeának a gyereke, Salánki Hanna!

Az első hivatalos bemérésen túl van a baba, a versenysúlya pillanatnyilag 3250 g és 49 cm! Egyelőre még csak „SZÖSZMÖSZ” súlyban indulhatna, de lesz ez még több is!!!

Nagy Tímea edzőként venne részt az október 4-7. között Kőszegen megrendezendő országos bajnokságon, nem akarja magára hagyni tanítványait, akiket szinte végig edzett a szülés előtti hetekig.

– Korábban felvetetted, hogy nekivágsz a 2017-es ob-nek, ám az elég korán lesz…

– Mivel az időpont megváltozott, így sajnos irreális lenne az indulásban gondolkodni! Ha az eredeti év végi időpont maradt volna, akkor talán indulhattam volna… Ám így kizárt! Edzőként viszont nagyon szeretnék részt venni… 13 éve nem hagytam ki egyetlen egy női magyart sem! Viszont idén versenyzőként ez nem megy, de remélem, hogy más módon ott lehetek.

Gratulálunk a szülőknek és Hannájukkal együtt mindenkinek jó egészséget kívánunk.
(Koppanyi)

Közelgő események