hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Gálos Roland otthoni edzései

A bajai ökölvívó  már biztosan ott lesz a Tokiói olimpián, ami a koronavírusjárvány miatt nem idén, hanem 2021-ben kerül megrendezésre.

Hiába a megszerzett kvalifikáció Roland nem állt le a felkészüléssel, igaz a mindennapokban igazodni kell a járvány miatt kialakult helyzethet.  

„Igazából még nem nagyon dolgoztam fel, hogy megszereztem a kvótát a tokiói olimpiára, a mai napig nem hiszem el, hogy sikerült. Hiába szereztem meg a kvótát az élet nem állt le most apával közösen készülünk a saját edzőtermünkben. Csak formában tartó edzések vannak.”- nyilatkozta Gálos Roland

A bajai ökölvívó először nem örült az olimpia elhalasztásának, de mostmár megpróbálja javára fordítani a plusz időt.

„Az olimpia halasztásának hírét nem fogadtam túl jól. Szerettem volna, hogy ha idén megtartják a tokiói ötkarikás játékokat, de most annyiban jobb a helyzet, hogy többet tudok készülni és több időm van felkészülni. A járvány miatt nem tudunk rendesen edzeni és kesztyűzések sincsenek, így jobb, hogy jövőre lesz az olimpia. Az edzések mellett más feladat is van most, hiszen a feleségemmel június 22-re várjuk a gyermekünk születését és most gőzerővel készül a gyerekszoba.”- folytatta Gálos Roland

2020. március 16 a dátum, amikor Gálos Roland élete egy újabb mérföldkőhöz érkezett. A bajai ökölvívó Londonban megszerezte a magyar ökölvívó csapat első olimpiai kvótáját. Egy hónappal később még mindig csak ízlelgeti, hogy ő biztosan ott lesz Tokióban.

Közelgő események