hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A szombati tudományos edzőképzés online linkje és technikai adatai már elérhetőek minden résztvevő számára

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség első idei eseményére, az online edzőképzés második állomására szombaton kerül sor, és a részvételhez szükséges technikai adatok, a link, és a belépési kódok ma váltak ismertté. Minden edző megkapta a részleteket csütörtökön, és részt vehet a szombati online képzésen, amely a szakmai munka fejlődését hivatott segíteni.

A továbbképzésen a részvétel mindenki számára ingyenes, és előzetes regisztrációra sincs szükség. Minden résztvevőnek a saját nevével kell bejelentkeznie, hogy később könnyebben lehessen azonosítani az edzőket a kreditpontok jóváírásánál. A részvételért az online konferenciát követően mindenkinek 15-15 kreditpont jár. Reggel 9:30-tól érdemes csatlakozni a 9:50-kor kezdődő képzésre a technikai nehézségek elkerülése érdekében.

Az olasz Raffaele Bergamasco volt a kiemelt oktató az első decemberi online edzőképzésen, amelyet ezúttal magyar tudományos szakemberek tartanak, valamint Bertók Róbert szövetségi kapitány. A január 15-én sorra kerülő képzés várhatóan négyórás lesz, mint a decemberi alkalommal, és a Zoom applikáción keresztül zajlik majd.

A Magyar Tudományos Akadémia doktora, Prof. Dr. Radák Zsolt az edzésélettan legnagyobb hazai szakértője lesz az első előadó szombaton. Őt majd Dr. Lénárt Ágota követi, aki tanszékvezető a Testnevelési Egyetemen, és neve már korábban összeforrott a magyar sportélettel pszichológusként, ezúttal az ökölvívás rendelkezésére is áll. Mindketten több évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek a saját területükön, és alaposan ismerik a hazai sportviszonyokat is.

Bertók Róbert szövetségi kapitány a stratégia és taktika az ökölvívásban címmel tart előadást a szombati online képzésen. A 66. alkalommal megrendezésre kerülő Bocskai emlékversenyre február 7-e és 13-a között kerül sor, és a képzésen hallottakat edzőink már kamatoztathatják.

A képzés az alábbi linkre kattintva érhető el

https://us02web.zoom.us/j/83623735844?pwd=QzZMK3hkWDcvUnVQZnprSTA3MFE0UT09

Meeting ID: 836 2373 5844

Passcode: 261470

A január 15-i online edzőképzés programja:

09:50 – Online konferencia megnyitása – Bertók Róbert, szövetségi kapitány

10:00 – Az állóképesség fejlesztésének módszertana – Prof. Dr. Radák Zsolt

11:30 – Ebédszünet

12:00 – Az önbizalom jelentősége, és fejlesztése a sportban – Dr. Lénárt Ágota

13:10 – Stratégia és taktika az ökölvívásban – Bertók Róbert, szövetségi kapitány

Közelgő események