hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A vasi lányok sikereivel ért véget az I. Queen of The Ring Női verseny Kőszegen

A kőszegi Béri Balog Ádám Általános Iskola tornacsarnokában első alkalommal rendezte meg a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület és a Nyugat-dunántúli Ökölvívó Régió a Queen of the Ring elnevezésű női nemzetközi ökölvívógálát. Hat ország 104 versenyzője mérkőzött a két napon.

– Örülök, hogy ilyen sokan neveztek a versenyünkre – fogalmazott a szervezők nevében Varsányi Áron. – Elsődleges cél a rutinszerzés, reményeim szerint a lányok jó felkészítő mérkőzéseket vívhatnak a diákolimpia és az Európa-bajnokság előtt.
Díszvendégként Erdei Zsolt ökölvívó világbajnok is szót kapott a megnyitón.

-kép_1-

Luif Dorina junior 60 kilogrammban – bemutató mérkőzés keretében – egy egri lány ellen élete első éles mérkőzésén diadalmaskodott, ami remélhetőleg megadja neki a kellő önbizalmat a sportolói pályához. Lakotár Hanna 52 kilogrammos súlycsoportban két mérkőzést vívott: egy lengyel és egy magyar versenyző ellen öklözött sikerrel, aranyérmet szerzett.

Junior 60 kilogrammban Hámori Luca első mérkőzésén német, másodikon lengyel ellenfele ellen győzött, így első helyen végzett.

Junior 66 kilogrammban Ambrus Viktória első nap német ellenfelét verte, majd a vasárnapi döntőben lengyel lány felett aratott győzelmet. Az első menetben nehezen barátkozott meg Ambrus a lengyel lány stílusával, de ez a következő menetekben megváltozott a helyzet. A lengyel lányra kétszer is számoltak, majd a harmadik menetben technikai KO-val zárult a mérkőzés, így Ambrus aranyérmet szerzett, ami mellé még a szakmai különdíjat is elnyerte!

Eredmények elérhetőek az alábbi linken:
Eredmények

-kép_2-

-kép_3-

(FOTÓ VASKARIKA.HU)

Közelgő események