hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Hámori Ádám – A döntők show elemei nagyon megdobták a magyar bajnokság hangulatát

A Hámori testvérek fantasztikus teljesítményt nyújtottak a 97. felnőtt országos bajnokságon Győrött. A junior Eb-ezüstérmes Luca mellett Ádám is hozta az immáron hagyományosnak mondható remek teljesítményt, és uralta a nehézsúlyú (91kg) mezőnyt. A főiskolai világbajnok Hámori Ádám kiemelkedett a súlycsoportból, és határozott boksza eredményes lehet a 2021-es nemzetközi versenyeken is.

„Nagyon jó hangulatban telt a győri magyar bajnokság, kiváló szervezéssel. Kizárólag pozitív élményeim vannak, a döntők köré szervezett show elemek nagyon megdobták a verseny hangulatát.

A felkészülésem rendben zajlott, egy-két napom esett csak ki kisebb megbetegedések miatt, de ezeket már az előnyömre tudom fordítani. Egy kis pihenőt követően mindig nagyobb intenzitással vágok bele az edzésekbe.

Sajnos az első két meccsemen nem sok szereplés jutott nekem, de a döntőnek örülök, hogy végig bokszolhattam három menetet. Megcsinálhattam élesben egy-két kombinációt a döntőben, amelyet az edzéseken sokat gyakoroltam, és az összecsapás előtt elterveztem.

A teljesítményemet nem az én feladatom megítélni, az edzőimmel átbeszéltük az észrevételeket, és ezeken igyekszünk majd javítani a jövőben.

Örülök az újabb bajnoki címnek, sokat készültem az eseményre. Különösen nagy élmény volt, hogy a családom a helyszínen szurkolt, és a húgommal újra együtt ünnepelhettünk magyar bajnoki címet. Egy kis szórakozás is volt, kieresztettük a gőzt a verseny után, de most már teljes felkészülés van ismét 2021-re.

Bízom benne, hogy hamarosan helyreáll a világon minden, és újra a korábbi mederben megy tovább az élet. A célom egyértelmű, kvótát szerezni Tokióra, és remélem, minden körülmény adott lesz a sikerhez,” nyilatkozta Hámori Ádám a magyar bajnokság után bemutatva a 2021-es céljait is.

Közelgő események