hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Gálos Roland remek formában van és készen áll ellenfele legyőzésére

Ma 14:30-kor lép ringbe a bajai Gálos Roland kvótás válogatottunk Párizsban az ökölvívó kvalifikációs tornán. A negyeddöntőben az angol Peter McGrailt ellen húz kesztyűt. Gálos Roland Londonban két győzelemmel a legjobb nyolcba jutott az 57 kilósok mezőnyében, és már a magyar delegáció biztos tagja a tokiói olimpián. Az Európa-bajnok, és Vb-bronzérmes Peter McGrail ellen a negyeddöntőben, ahol a cél számára a minél több ranglista pont megszerzése, amely az olimpiai kiemelés miatt lehet döntő jelentőségű.

„Nagyon jó formában érzem magam, minden rendben ment a felkészülésemmel, a súlyomat is most már könnyen hozom. Fejben erősebb lettem. Az első célom, hogy a kvalifikációs versenyen a negyeddöntőben győzzem le az angolt, és minél fényesebb éremmel térjek haza. Utána már csak az olimpiára fókuszálok. Úgy érzem, sikerült feltárképeznem az angol Peter McGrailt az elmúlt hetekben,” – nyilatkozta olimpikonunk.

A mérkőzést ÉLŐBEN nyomon követhetik az alábbi oldalon:

https://olympics.com/en/sport-events/tokyo-2020-boxing-olympic-qualification-tournaments/?fbclid=IwAR2VjcUxuXP-UFhzVCAIkPIgvmMrlxmp5tMOGr1bSWI48Ynr_1x4jLhTgls

Kvalifikációs torna 6. versenynapjának programja:

https://www.boxing.hu/wp-content/uploads/2021/06/Europai_Kvalifikacios_Torna_Versenyrend_2021_06_06.pdf

Közelgő események