hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Virbán Gábor – Nagyon izgalmas mérkőzésekre számítok Győrött

Virbán Gábor juniorként és ifjúságiként minden jelentős nemzetközi eseményen részt vett, a legkisebbek között sokszor jutott el érmekig. A 2016-os ifjúsági Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett, és abban az évben 18 esztendősen részt vehetett a felnőttek között az európai olimpiai kvalifikációs tornán is.

Virbán Gábor immáron 23 évesen, sok rutinnal felvértezve a negyedik felnőtt magyar bajnoki címéért hajt majd az Ob-n, Győrött. A Budapesti Honvéd ökölvívója remek ütemérzékkel rendelkezik, technikai képességei sokaknak okozhat majd gondokat. A lengyelországi edzőtábort követően frissen, és élesen várja az országos bajnokság rajtját.

„A felkészülésem a felnőtt országos bajnokságra remekül sikerült, akárcsak a testvéremnek, Martinnak. A felkészülés csúcsa az volt, amikor Lengyelországban egyhetes edzőtáborban vettünk részt, ahol nagyon jó ellenfelekkel szemben készülhettem, kesztyűzhettem.

Név szerint nem ismertem a lengyel ellenfeleket, korábban versenyen még nem bokszoltam velük, de mindannyian remek ökölvívók, így ezeket a tapasztalatokat szeretném kamatoztatni majd a magyar bajnokságon. Varsóban nagyon jól éreztük magunkat, találkoztam tőlem fiatalabbakkal, és idősebbekkel is a kesztyűzések alatt. Egy kisebb lengyelországi versenyen is el tudtunk indulni, így ringrutin is van.

A súlycsoportomban természetesen minden hazai ellenfelet jól ismerem, és nagyon izgalmas mérkőzésekre számítok Győrött. Szeretném jól érezni magam a ringben, és élvezni a mérkőzéseket, míg a célom természetesen a negyedik felnőtt magyar bajnoki cím megszerzése,” nyilatkozta Virbán Gábor a felnőtt férfi magyar bajnokság előtt.

Közelgő események