hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Véget ért a MÖSZ edzőképzés sorozatának harmadik állomása

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség a Magyar Edzők Tárasaságával karöltve rendezi az online ökölvívó edzőképzést, amelynek harmadik állomására a mai napon került sor közel 140 edző részvételével.
Ezen a képzési napon olyan elismert szakemberek, mint Dr. Sáfár Sándor, Dr. Kovács Péter, Juhász Roland, és Szalma Zoltán tartottak érdekes, és rendkívül hasznos előadásokat a résztvevőknek.
Az előadások anyagai hamarosan feltöltésre kerülnek a MET oldalára, a MÖSZ aloldalára, ahol megtekinthetők lesznek azok számára, akik vissza szeretnék nézni, vagy lemaradtak az előadásról.
Az e-learning felületre hamarosan felkerülő anyagok mellé kérdések is feltöltésre kerülnek, amelyek megválaszolásával a hasznos tudáson kívül értékes kreditpontokat is lehet majd gyűjteni. A következő, rövidebb időtartamú, MÖSZ edzőképzés időpontja 2022. március 19-én lesz, amely programjában a tervek szerint már gyakorlati képzés is lesz.
„Szerencsére jól sikerült a mai edzőképzés is. Külön öröm, hogy „külsős” sportági szakemberek fejezték ki örömüket, hogy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség úttörő munkát végez szövetségi szinten az edzőképzés területén. Az előadók is elismerésüket fejezték ki, hogy a sportágon belül ilyen magas érdeklődésre tartanak számot az előadások. Erre szerintem büszke lehet minden magyar ökölvívó edző, aki részt vesz ebben a programban. Én ezen képzések során igyekszem az éppen aktuális, és fontos információkat is átadni a résztvevők részére, megragadva az alkalmat, hogy nagy számban jelen vannak ezeken az eseményeken.
Most az U12-es korosztályról, a MÖSZ kiemelt utánpótlás menedzselési programjáról, és a korosztályos edzőkkel kapcsolatban osztottam meg pár információt a résztevőkkel. Nem véletlenül választottam Juhász Roland és Szalma Zoltán előadási témáit sem, hiszen a bíráskodás minden sportágban olyan téma, amely sok kérdést vethet fel. Örülök, hogy sok hasznos információt tudtak átadni az edzők részére. Az egyik cél, hogy minél több téren, és minél magasabb szinten kapjanak valós információt a hazai ökölvívásban dolgozó szakemberek. Fontosnak tartom, hogy ne maradjanak megválaszoltalan kérdések, és mindenki érezze, hogy egy közös célért dolgozunk, azaz a magyar ökölvívás felemelkedéséért,” nyilatkozta Bertók Róbert szövetségi kapitány a harmadik online edzőképzésről.

Hajrá, magyar ökölvívás!🥊🇭🇺🥊

Közelgő események