hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Bertók Róbert és a román sportminiszter, Novák Károly Eduárd megbeszélést folytatott Gyergyószentmiklóson

A népes junior és serdülő magyar válogatott mellett Bertók Róbert szövetségi kapitány is tiszteletét tette a gyergyószentmiklósi versenyen, a Gheorgheni Openen. Az erdélyi Godako Akadémia rendezésében a korosztályos nemzetközi versenyen a magyar válogatott kiemelkedően szerepel, mind a serdülő, mind a junior csapat rengeteg döntős helyet harcolt ki Gyergyószentmiklóson.

A magyar nemzetiségű román sportminiszter, Novák Károly Eduárd is megtisztelte jelenlétével az első alkalommal megrendezésre kerülő Gheorgheni Opent, és megbeszéléseket folytatott a magyar szövetségi kapitánnyal. Novák Károly Eduárd 2020 decembere óta a Citu-kormány tagjaként Románia ifjúsági-, és sportminisztere, míg korábban paralimpiai, világ- és Európa-bajnok kerékpározó volt.

A Novák Károly Eduárd és Bertók Róbert közötti megbeszélésen a két ország sportélete, az ökölvívás helyzete volt a központi téma. A magyar és a román kvótaesélyekről, a két ország kapcsolatairól esett szó a tárgyaláson.

„A versenyzőink kiemelkedően jól küzdöttek, maximálisan elégedett vagyok velük, a hozzáállásukkal, a teljesítményükkel,” -tette hozzá Bertók Róbert szövetségi kapitány.

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események