hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

“A körmérkőzések kiváló lehetőséget biztosítottak a fejlődésre”

Ancsin Kata, a női válogatott korosztályos edzője értékelte a lányok szereplését a Round Robin Nemzetközi Torna 3.napja után:

“Kapcsos Bianka felszabadultabban bokszolt, mint előző nap. Sokkal több akciót indított, de ez még mindig kevés volt a győzelemhez.

Bojti Gréta fegyelmezetten, tiszta ökölvívást mutatott, kicsit több akcióval elégedettebb lennék, de 3. mérkőzésén is koncentrált volt, meg tudott újulni, így újabb győzelmet zsebelhetett be.

Nyögéri Sára ugyan összeszedettebb volt, mint első nap, sokkal többet talált, ennek ellenére ma az ukrán megosztott pontozással nyert.

Müncz Kata olasz riválisa a második menetre már nem jött ki. Kata nagyon nagy erőfölénnyel nyert. Meccsről meccsre tudott jobb és jobb lenni.

Pap Katának sikerült tanulni első mérkőzéséből, dinamikus, gyors ütésekkel előzte meg ellenfelét. Számunkra érthetetlen módon megosztott pontozással az olasz nyert.

A lányok legtöbbje meccsről meccsre lett jobb. A hibákat igyekeztek kijavítani. A körmérkőzések kíváló lehetőség biztosítottak a fejlődésre.”

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események