hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Budai Vivien – Mérkőzésről mérkőzésre egyre élesebb voltam Miskolcon

A legutóbbi Európa Játékokon negyeddöntős Budai Vivien ígéretéhez képest új technikai és taktikai elemeket próbált ki a miskolci magyar bajnokságon, és magabiztosan védte meg ob-címét. A KSI versenyzője a magyar bajnoki címet követően már a jövő évi Bocskai emlékversenyre fókuszál és bízik benne, hogy a nemzetközi porondon is sikeres lesz.

A 23 esztendős versenyző még karrierje csúcsa előtt áll, de már 2015-ben is szerepelt a magyar válogatottban. Folyamatosan egyre kisebb súlycsoportokban szerepelt az elmúlt években, most már a 63kg-os kategória hazai legjobbja.

„Nagyon boldog vagyok, hogy idén is sikerült a dobogó legfelső fokára állnom, és három győztes mérkőzést tudtam le Miskolcon. A verseny végig nagyon jó hangulatát igyekeztem teljesen kiélvezni és a lehető legjobb teljesítményemet nyújtani.

Az ellenfeleim mindent megtettek, hogy megnehezítsék a dolgomat, de úgy érzem, mérkőzésről mérkőzésre egyre élesebb tudtam lenni, és még magabiztosabb, hogy amiért jöttem, azt teljesítsem.

Most egy hét aktív pihenésem lesz, amelyet majd maximálisan igyekszem kihasználni. Az ünnepeket a családommal, és a szeretteimmel fogom tölteni, de nem engedem el magam, mivel folyamatosan edzésben leszek, hogy jövőre a legjobbamat tudjam nyújtani.

A 2023-as esztendőre igyekszem minél jobb formába kerülni, amelyet egy januári alapozással fogunk nyitni, majd azt követően a Bocskai emlékversenyen szeretnék bizonyítani.

Bízom benne, hogy sok lehetőséget kapok arra, hogy az új súlycsoportomban a lehető legjobb eredményeket érjem el, és a nemzetközi eseményeken újra ott legyek a legjobbak között” nyilatkozta Budai Vivien.

Közelgő események