hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Kiss Milán döntő fölényes győzelemmel nyitott a szerbiai ifi tornán

A belgrádi, valamint a litvániai felnőtt nemzetközi tornák mellett az ifjúsági válogatott Szerbiában versenyez a Greatest Open elnevezésű eseményen. Lazarevac a verseny helyszíne, így a felnőtt csapat mellett az ifik is Szerbiában bokszolhatnak, és sikeres első napot tudhatnak maguk mögött.

Kozák Kevin és Lakatos Gergő sajnos későn kapcsolt, és találta meg ellenfeleik gyenge pontjait, így vereséget szenvedtek az első versenynapon. Horváth Richárd azonban a szokásos csupaszív bokszát mutatta be, és ez bőven elegendő volt ahhoz, hogy legyőzze szerb ellenfelét. Kiss Milán semmit sem bízott a véletlenre, már az első menetben eldöntötte az összecsapást, pedig bolgár ellenfele is jó minőséget képviselt.

„Kozák Kevin sajnos pontozással kikapott, sajnos későn tért magához, amely nem volt elég a mérkőzés megfordítására. A harmadik menetben meg is számoltatta ellenfelét, de ez kevés volt a végső sikerhez.

Horváth Richárd pontozással nyert, rendre ő ment előre, kezdeményezett, és egy szoros mérkőzést húzott be. Lakatos Gergő keveset irányított a mai mérkőzésen, a harmadik menetben ugyan ő volt a meghatározó, de pontozással sajnos kikapott.

Kiss Milán az első menetben testütéssel megfogta ellenfelét, majd utána rászámoltak a riválisra, és a bíró nem engedte tovább az összecsapást”-értékelt Ács József az első versenynapot követően.

A magyar csapat első napi eredményei:

54kg: Kozák Kevin – Nikolasz Kamburakisz (ciprusi) 0:5

63.5kg: Horváth Richárd – Bojan Danulovics (szerb) 4:1

63.5kg: Lakatos Gergő – Leon Maloics (horvát) 0:5

86kg: Kiss Milán – Ivajlo Petrov (bolgár) – döntő fölényes győzelem az első menetben

A magyar csapat második napi párosítása:

57kg: Frank Dániel – Konszantin Kosztov (bolgár)

60kg: Oláh Levente – Filip Dzida (szerb)

63.5kg: Horváth Richárd – Strahinja Moszorinszki (szerb)

71kg: Nileborg Krisztián – Dimitrije Andrejevics (szerb)

80kg: Tóth Adrián – Szrdjan Teofilovics (szerb)

Közelgő események