hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Ács József – Az ifik a klubjaikban készülnek a Bornemisszára

Ács József vezetésével a férfi csapat egy ezüst-, illetve két bronzérmet szerzett az ifjúsági Európa-bajnokságon az örmény fővárosban kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt. Az ifi csapat számára a következő teszt majd a Bornemissza emlékverseny lesz június 5. és 10. között Egerben.

Bornemissza emlékverseny június elején a legfontosabb eseménnyé lépett elő, mivel az Emil Zsecsev torna, valamint a Zágráb Kupa is törlésre került. A versenyt hagyományosan Eger városa rendezi meg, és Európa legrégebbi ifjúsági, valamint junior tornája, és várhatóan erős nemzetközi mezőny szerepel majd az eseményen.

Ács József teljesen részletes szakmai programtervvel rendelkezik erre az évre, hogy az ifjúsági korosztály minél több tapasztalatot szerezzen idén is. A Bornemissza emlékversenyre az ifi ökölvívók a saját klubjaikban készülnek fel, és teljesítményük fontos a válogatottság miatt is.

„Most is, mint minden évben, a klubjaikban készülnek fel az ifi ökölvívók a Bornemissza emlékversenyre, nem szervezek nekik közvetlen központi felkészülést. Hazai verseny lesz, fontos állomás, de nem nyúlok bele a klubok munkájába, a srácok felkészülésébe természetesen.

A klubedzőik nagyon jó munkát végeznek, ezért is tudnak eredményesek lenni a nemzetközi versenyeken az ifijeink. Ezúton is eredményes felkészülést kívánok nekik a Bornemissza emlékversenyre, árgus szemekkel fogom nézni az ifjú tehetségeinket, és bízom benne szép sikereket érnek el idehaza.

A Bornemisszát követően júliusban lesz majd összetartó táborunk, augusztusban egy újabb majd a következő nemzetközi versenyeink előtt. Az ifjúsági országos bajnokságra szeptember 21 és 24. között kerül majd sor, de utána is lesznek még eseményeink.” – nyilatkozta Ács József a Bornemissza emlékverseny előtt az ifjúsági programról.

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események