hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

november 15, 2023

Petrimán Milán elődöntős a Boxamon

A spanyolországi Boxam nemzetközi torna második napján a 67 kilogrammos Petrimán Milán remek ökölvívással győzött az olasz Malanga ellen és bejutott a torna elődöntőjébe! Gratulálunk Milán! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Hámori Luca nem jutott tovább

A Budvában Zajló U22-es Európa-bajnokság negyedik napján a 66 kilogrammos Hámori Luca a német Európa-bajnok von Berge ellen lépett ringbe a legjobb 4 közé jutásért. A magas színvonalú összecsapás során a német versenyzőnek több találata volt és végül pontozásos győzelemmel jutott az elődöntőbe, Hámori számára pedig véget ért a torna. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Kovács Richárd nem jutott elődöntőbe a Boxamon

A spanyolországi Boxam nemzetközi torna második napján a 63,5 kilós Kovács Richárd egy szoros mérkőzésen alulmaradt az angol Mughaalzai ellen, így számára befejeződött a torna. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Virbán Gábor bronzérmes a Boxamon

A spanyolországi Boxam nemzetközi torna második napján az 54 kilogrammos Virbán Gábor lépett szorítóba a döntőbe jutásért, az olasz Serra ellen. A mérkőzés során az olasz versenyzőre a második menetben számolni kellett, ám összességében több találatot jegyzett az olasz, így pontozásos győzelmével Serra jutott a döntőbe. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Hoffmann Réka nem jutott elődöntőbe

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság negyedik napján a +81 kilós Hoffmann Réka az orosz Kucsmanova ellen lépett ringbe. Az orosz nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, Hoffmann pedig nem tudta felvenni a ritmust, így már az első menetben eldőlt a mérkőzés, Hoffman Réka pedig búcsúzott az Európa-bajnokságtól. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Dobos Rebeka búcsúzott az U22-es EB-től

A Budvában zajló U22-es Európa-bajnokság negyedik napján a 57 kilós Dobos Rebeka a montenegrói Gojkovic ellen lépett ringbe a legjobb 4 közé jutásért. A mérkőzésen Gojkovic volt a kezdeményezőbb és több találatot is jegyzett, melynek eredményeképp megnyerte a mérkőzést és bejutott az elődöntőbe. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Mezei Petra nem jutott elődöntőbe

A Budvában Zajló U22-es Európa-bajnokság negyedik napján az 50 kilogrammos Mezei Petra az orosz Vosztrikova ellen lépett ringbe a legjobb 4 közé jutásért. A mérkőzés kifejezetten szorosan alakult, Mezei nagyot harcolt a meccsen, ám győznie nem sikerült, így búcsúzott a további küzdelmektől. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Egy nap az utánpótlásért: konferencia klasszis előadókkal

Egy nap az utánpótlásért címmel immár tizenharmadszor rendez konferenciát a fiatalok sportjáról az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével december 5-én a Lurdy Ház Rendezvényközpontjában. Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége 2011 óta minden évben megrendezte nagy sikerű utánpótlás-nevelési konferenciáját, és ez az idén sem lesz másképp. A december 5-én, kedden a Lurdy Ház Rendezvényközpontjában tartandó,...
Read More

Élő közvetítés, Boxam nemzetközi torna, második nap

Kezdés: 15:30 óra 7. pár / Férfi 54kg, a döntőbe jutásért Virbán Gábor – Federico Serra (olasz) 9. pár / Férfi 63,5kg, a legjobb 4 közé jutásért Kovács Richárd – Patris Mughaalzai (angol) 13. pár / Férfi 67kg, a legjobb 4 közé jutásért Petrimán Milán – Gianluigi Malanga (olasz) Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – U22-es Európa bajnokság, negyedik nap

Délutáni Program – 14:00 óra A Ring: 6. pár / Női 57kg, a legjobb 4 közé jutásért: Dobos Rebeka – Bojana Gojkovics (montenegrói) 10. pár / Női +81kg, a legjobb 4 közé jutásért Hoffmann Réka – Marija Kucsmanova (orosz) B Ring: 1. pár / Női 50kg, a legjobb 4 közé jutásért: Mezei Petra – Arina...
Read More
1 2